Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Debrecenben könnyű vagy nehéz...

Debrecenben könnyű vagy nehéz egészségügyben elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Az orvosoknak szóló állásokat leszámítva mennyire gyakoriak az egészségügyi álláshirdetések Debrecenben?

Bármi ami ide kapcsolódik.

2021. okt. 23. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki jól képzett szakdolgozó, akkor könnyű, mert országos hiány van.
2021. okt. 23. 22:12
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Könnyű!

Kifejezetten könnyű!

2021. okt. 23. 22:17
 3/9 A kérdező kommentje:
És függ attól, hogy diplomája vagy OKJ-je van valakinek?
2021. okt. 23. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ. OKJ-val és diplomával is nagyon könnyű munkát találni az egészségügyben. Már ha az OKJ szakirányú. Ha cukrász, akkor nehéz vele munkát találni az egészségügyben.
2021. okt. 24. 09:10
 5/9 anonim ***** válasza:

4-es

Büfés is kell.

2021. okt. 24. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Kell büfés, csak abból nincs hiány. Műtősnőből meg van.
2021. okt. 24. 20:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Egy valami nem világos nekem. Miért van az, hogy állásajánlatok között alig találni debreceni egészségügyi állásajánlatot? Ápolóból sem rengeteget de abból még van is néhány de orvosi alig van. 2-t találtam összesen.

Ugye ez azért van mert a debreceni frissen végzett orvostanhallgatók rezidenskednek valahol valamelyik debreceni klinikán és feltöltik a helyeket?

De ha így van, akkor valójában orvosokból nincs hiány, nem? Debrecenben legalábbis.

Én tudom, hogy a nagyerdei tüdőklinikán, a neurológián, a patológián, az idegsebészeten is vannak rezidensek még ha nem is mind egyszerre kezdte és akkor még nem is beszéltem a többi tanszékről.

Az ápolókból nagyobb hiány van Debrecenben mint az orvosokból?

Asszisztens álláshirdetést meg végképp nem látok.

Nekem az a feltételezésem, hogy ugyanazok az asszisztensek vannak éveken át mindenhol.

2021. okt. 25. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:
A profession.hu-n 31db olyan állásajánlat van, ahol debreceni munkáltató keres egészségügyi dolgozót.
2021. okt. 25. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán ha az egyetem oldalán nézelődnél...
2021. okt. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!