Hova lehet menni alhasi fájdalommal?
Nemrég tettem ki egy kérdést ezzel kapcsolatban, de most az lenne a kérdésem, hogy hova lehet menni?
Az állami korházakban januárra tudnak adni időpontot. Magánba nem tudok menni az anyagiak miatt.
Mi legyen? Van ahol fogadnak? Egyre jobban fáj.
Ja és kiskorú vagyok
Kiskorú vagy, első sorban a szüleidhez! Nekik meg tudod mutatni hol fáj, és fel tudják mérni, hogy mennyire. Főleg, ha elmondod mit csináltál, mit ettél, sportoltál az utóbbi időben, ha nő vagy a menstruációs ciklusban hol tartasz stb.
Lehet, hogy egy fájdalomcsillapító, görcsoldő, puffadás elleni készítmény megoldja.
Szóltam. Azt mondtak h biztos nem
vakbelgyulladas. Amugy nem veszes csak nem szokott igy fajni es kicsit aggodom
Ha nem vészes, akkor lehet, hogy csak gyomorrontás. Ha hétfőig nem javul, akkor háziorvos. Ha akut, akkor kezelni fog. Ha krónikus, kivizsgáltat, de ehhez nem kell kórház, hanem járóbeteg szakrendelés elég.
Kórház már a komolyabb dolgokhoz kell. Nem is értem, miért ott akarsz kezdeni? És honnan tudod, hogy februárra lenne időpont? Egyáltalán melyik osztályon?
Nos, hasi ultrahangra kéne menjek.( Nem?!)
Betelefonáltunk sok gyermek klinikára de nincs időpontjuk vagy 16 év alatt nem csinálnak.
Akkor hétfőn megyek a házi orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!