Meg lehet valahogy nézni valahol azt, hogy kik nézték meg az EESZT-ben az orvosi dolgaimat?
Figyelt kérdés
Nekem minden le van tiltva, de tudom, hogy valami break glass funcióval fel tudják törni az egészségügyi dolgozók és látnak mindent.2021. okt. 19. 13:18
1/8 anonim válasza:
NEAK-ban meg lehet nézni, de nem személy szerint. Pl ha nekem valaki megnézi a kórházban, akkor csak a kórház nevét látom hogy onnan történt a belépés, azt nem látom hogy ki nézte meg.
2/8 A kérdező kommentje:
Hol lehet ezt pontosan megnézni a NEAK-ban?
2021. okt. 19. 13:26
3/8 anonim válasza:
Ha SOS helyzet van, akkor bármelyik EÜ dolgozó belenézhet a letiltott dolgokba is. Annyi, hogy ilyenkor a rendszer ténylegesen tárolja, hogy ki-mikor-mit nézett meg, és felelősségre vonható, ha nem lett volna szükséges.
4/8 anonim válasza:
Miért zavar, ha egy eü.-s dolgozó belenéz az orvosi dolgaidba?
5/8 A kérdező kommentje:
#3 Azt tudom, de hol lehet pontosan megnézni ezt a NEAK-on belül?
#4 Ez rám tartozik.
2021. okt. 19. 13:47
6/8 anonim válasza:
Akkora labirintus a NEAK rendszere (vagy lehet hogy csak én vagyok hülye hozzá) hogy nekem is csak sok véletlenszerű kattintgatás után sikerül megtalálni amit keresek, úgyhogy sajnos nem tudom lépésenként leírni. De hátha jön valaki nálam okosabb aki le tudja. 1-es voltam
7/8 anonim válasza:
EESZT => Önrendelkezés menüpont => Adatkezelési napló
8/8 Ypszilon1980 válasza:
A naplóban meg tudod nézni, de konkrét nevet nem ír ki, ezt adatvédelmi szempontból nem is lehetne. Nem sürgősségi kompetenciával rendelkező ellátási egység semmilyen módon nem férhet hozzá ilyen adatokhoz, ha le van tiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!