Debrecenben az Otiban mennyibe kerül a munkaalkalmassági vizsgálat?
Legegyszerűbb, ha felhívod őket, legalább azt is elmondják, hogy
- tudsz-e előre valamilyen leletet (pl. tüdőszűrés) készíttetni,
- és hogy egyáltalán mikor rendelnek.
Amúgy, ha nem értettem félre az Oti-t, akkor az már régóta SZTK :=). Ha manapság is van Oti nevű rendelőintézet Debrecenben, akkor bocsánat :=)
Ha van tb-d arra megy a dolog, egy vasadba sem kerül!
Többnyire pedig ha olyasmi kell pl vérvétel azt a munkáltató fizeti, mivel költségként le tudják írni az adójukból!
Ha tőled kérnek pénzt, az elképzelhető, hogy lehúzásra megy, a munka pedig kamu.
Elég sokról olvastam ezen az oldalon mostanában.
Első vagyok megint. A munkaalkalmassági nem megy TB-re, zsebből kell fizetni. Vigyél kb.7ezer forintot, nálunk, Érden, pl. 6800 ft a vizsgálat + pecsét díja. Bár hozzáteszem, nálunk akkor kell fizetni, amikor minden lelettel visszamész és bekerül az engedély a kiskönyvbe.
Elküldhetnek néhány vizsgálatra (a munkától függ, hogy mikre), aminek a leleteivel plusz egy alkalmassági kiskönyvvel (nyomtatványboltban 100-130 ft körül van az ára) mész vissza, akkor nyomják be a pecsétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!