Iskolaorvosi vizsgálat kinél hogy zajlott gimiben? Mennyire kell levetkőzni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 17:45
1/9 anonim válasza:
Alsónemü kivételével mindent le kell venni. Gyakorlatilag csak az alsógatya és ha lány az illető akkor melltartó marad rajta. De egyszerre csak 1 valaki van bent. És kerheted, hogy kimenjenek a többiek.
2/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdező vmi perverz alak, aki kb. naponta feltesz ehhez hasonló kérdéseket. Az utóbbi napokban több is volt, és többet le is töröltek.
Ha nincs igazam, akkor bocs.
3/9 anonim válasza:
Nálunk csak a pólót, pulcsit kellett levenni. Időnként a cipőt is, attól függ, hogy mit néztek.
4/9 anonim válasza:
Ha arra vagy kivancsi akkor a fiuknal es lanyoknal is mindenkinel rakerdeztek hogy vallalja-e a nemiszerv vizsgalatot, senkire nem volt semmi raeroltetve.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok perverz, most először írtam ki ezta kérdést és a nemi szervi dolgok sem érdekelnek, mert tudom, hogy arra nem kötelezhetnek. Csak azt kérdeztem, másoknál hogy zajlanak ezek, mit néznek.
2021. okt. 14. 20:39
6/9 anonim válasza:
Nálunk teljesen le kellett vetkőzni, és fel is kellett állítani a farkunkat, hogy lássák egészséges-e.
🤣🤣🤣🤣🤣
7/9 anonim válasza:
Hát nálunk tényleg néztek nemi szervet is. Utólag tudom, hogy lehetett volna szólni de akkor nem jutott eszünkbe.
8/9 anonim válasza:
Nálunk volt magasság és súlymérés. Látásvizsgálat és vérnyomásmérés. Ezek után a várakozó részben le kellett vetkőzni alsógatyára és kettesével hívtak be. Végén egymás mellett állva le kellett tolni bokáig a boxert és felemelni a heréket. Végül neki háttal állva felhúzhattuk a boxert és mehettünk.
9/9 anonim válasza:
Láttam japán oktatófilmeket egyenruhás iskolásoknak, ott nagyon le kellett. Csak nem értettem, hogy ott az orvosok mindegyike miért van agyontetkózva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!