Benne vagyok a pácban!Pár éve a dokim felírt egy koleszterincsökkentőt.Mikor kiváltottam,elengedtem a fülem mellett a gyógyszerész mondatát,miszerint ha elkezdem szedni,akkor örök életemben szednem kell.Mi tévő legyek ?
Figyelt kérdés
Hallva egy Professzor előadását rájöttem, hogy nagy a gáz ! Mivel a Professzor szerint ezektől a gyógyszerektől meszes plakkok rakódnak le az erekben, sajnos nálam már kialakult. Sőt az egyik rokonom meghalt, annyira meszesek voltak az erei és az Anyámnál is jelentkeztek , már ki is kaparták a nyaki ütőerét. Nekem a hasamban és a nyakamban találtak idáig. Próbáltam két napig nem szedni, de majd szét robbant a fejem , azon az oldalon, ahol találták a meszes plakkokat. Mi tévő legyek ? Hogy hagyjam abba ?2021. okt. 12. 11:10
11/15 anonim válasza:
Műtőslegények felnyitották.
Hát persze.
Még mennyi sületlenséget hordsz össze.
12/15 anonim válasza:
A linkelt videón egy professzor van? Ne röhögtess!
13/15 anonim válasza:
"A linkelt videón egy professzor van? Ne röhögtess!"
Ez a része sajnos igaz a történetnek, a videón Papp Lajos szívsebész, nyugdíjas professzor (és jelenleg is talán professor emeritus) van, most már gyakorlatilag évtizedek óta csúszik bele a szittya-turbómagyar-konteós agysorvadásba.
14/15 anonim válasza:
10-esnek igaza van. Úgy látszik, ez a meszesedés örökletes a családodban. Ezen a linken olvashatsz róla, hogy éppen a koleszterinnek köszönhető a meszesedés:
A koleszterincsökkentő gyógyszer éppen lelassítja ezt a folyamatot, nehogy abbahagyd! Emellett próbálj az egészséges életmódra is odafigyelni, ahogy a cikk javasolja.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2021. nov. 4. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!