Urológus Budapesten aki területén kívül is ellát?
Figyelt kérdés
Budapesten élek, de bejelentett címem máshol van Pest megyében.
Tud valaki olyan urológust Budapesten aki fogad betegeket nem csak a saját kerületéből?
Nem magán orvosra gondolok, mert jelenleg nincs több százezerem, pláne hogy a TB-vel ingyenes műtét lenne ami a gondom.
2021. okt. 11. 00:18
2/4 anonim válasza:
Persze. Akácfa utcában egy koreai orvos csinál ilyet. Dr. Matata Lukadba
4/4 anonim válasza:
Én évek óta a Honvéd kórházba járok, különbözö orvosokhoz. Még a közelében sem vagyok a körzethez, soha nem volt ez probléma. Kérsz idöpontot és kész. Az már nagyobb gond, hogy már 10 éve is kb fél év volt a várakozási idö, azóta ez csak rosszabb lett szerintem. Én a helyedben szépen sorjában elkezdeném végigtelefonálni a kórházi urológusokat (és andrológusokat, elég nagy az átfedés a 2 terület között). Nyilván nem csak a Honvédban fogadnak úgy, hogy nincs bejelentett budapesti lakcímed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!