A mentősök ha kijönnek meg is vizsgalnak , meg nézik mi bajom vagy csak bevisznek? Csinálnak valamit?
Szóval ha valaki ki hívja hogy már úgy vérzik hogy mindjárt elvérzik és olyan borzalmas göcseji vannak hogy hal bele a fájdalomba akkor nem tesznek semmit csak beadnak egy fájdalomcsillapítót.
Ez a magyar egészségügy.
19 éves vagyok és jelenleg is úgy verzek hogy csoda hogy még nem vereztem el.
Egy fél órája magy adag fájdalomcsillapítót és görcsoldot vettem be hogy a fájdalom muljon kicsit de nem nagyon akar és már nem bírom.
Azért én a magyar egészségügyet nem irnám le.
Lehet nyugaton csilli-villi kórházak vannak de a helyi orvosok nagy része 0.
Aki érti a dolgát annak a 90%a bevándorló.
Örülj annak is ha kimegy a mentő.
Vannak nyugati országok ahol ha mentőt hivsz ki sem mennek mert azt mondják ha tudsz telefonálni akkor el tudsz menni a háziorvoshoz/ügyeletre.
Az meg elküld a kórházba.
Kivizsgálni a mentők nem fognak, nem az a dolguk. Ahogy írták, ha kell, stabilizálnak, aztán meg bevisznek a kórházba. Ha erős a görcs, adhatnak görcsoldót. Ha kell, hívnak mentőorvost.
Nem azért vannak, hogy ők gyógyítsanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!