Betegszabadság alatt kórházi ellátás, erről értesíteni kell a háziorvost? (Bővebben kifejtem)
Ismerősöm hétfői nappal kezdőden betegszabadságon van. De aznap este ivott, verekedés történt, rendőri intézkedés során bevitték a kórházba és éjjelre bent is fogták, másnap reggel jött ki. (erről van kórházi papír)
Ez hogy befolyásolja a betegszabit? Dokinak mondani kellene a kórházat? (nyilván ég az arca és inkább kihagyná). Vagy csak simán ha meggyógyul zárassa le a betegszabit és vigye a papírt a munkahelyére?
Köszönöm, hogy elolvastad és válaszol, ha tudsz.
Én voltam 2 hete 2 napot kórházban,megkaltam az igazolást a kórháztól amit vinnem kellett a munkahelyemre.
Azt mondták háziirvoshoz akkor menjek ha a kiengedésem utan még plusz napokra otthon szeretnék maradni mert azt már ő igazolja.
Akkor nem mentem de azóta más ügyben voltam a háziorvosnál de a kórházi papír felől nem is érdeklődött.
Szóval szerintem nem kell szólni róla de ezt csak a saját tapasztalatom alapján írom:)
Köszönöm mindenkinek! Továbbítom a választ.
(Utolsó, már kijött 1 éjjel volt bent a detoxban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!