Mennyire faj a covid oltas? Nem merek elmenni. :D A heten megkaphatnam :O Ha megerzem a korhaz szagot, Mar "rosszul vagyok"
Figyelt kérdés
Koszi a valaszt!2021. szept. 20. 15:08
21/23 anonim válasza:
Nem fáj.
Őszíntén, egy vércukorméréses szúrás jobban fáj.
Volt, hogy egy szúnyogcsípés is jobban fájt.
Darázscsípésről ne is beszéljünk.
Annyira sokat beadtak már a dokik, hogy nagy rutinjuk van a fájdalommentes beadásban.
22/23 anonim válasza:
Nekem maga a szúrás nem fájt. De estére belázasodtam, hánytam, minden izmom fájt az első oltás után, nem is tudtam aludni aznap éjjel. A második oltás után csak lázas voltam. Astrazenecát kaptam amúgy és 22 éves vagyok. Eléggé meglepett, hogy ilyen durvák a mellékhatások.
23/23 anonim válasza:
Nem mellékhatás.
Oltási reakció.
Mellékhatása magának a gyógyszernek van.
Oltási reakciót meg az oltás ténye miatt kaptál, és mellesleg ez a jó, mert azt jelzi, hogy az immunrendszered elkezdett dolgozni, harcolni az esetleges fertőzés ellen. Másodjára azért volt kisebb a reakció, mert az első már működött valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!