Egy nap hány infuziot kaphat egy ember? Ugye ez meg van szabva?
Figyelt kérdés
#infúzió #Félelem a tűtöl
2021. szept. 13. 20:06
1/35 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy meg van szabva, mivel a sima fiziológiás sóoldatot is infúzióban adják be, annak mennyisége pedig a test vízháztartásának mennyiségétől függ.
Az, hogy egy szerből mennyit adnak, függ a hatóanyag mennyiségétől, mire adják, a testsúlytól, szóval erre szerintem nincs meghatározva általános maximum.
2/35 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne ha még lenne határozva.
2021. szept. 13. 20:37
4/35 A kérdező kommentje:
Kórházba vagyok mert megállapították hogy van öt cisztam és meg kéne műteni.
Ma reggel borzalmasan fájt szóltam és kaptam egy infúziót de délután is kaptam meg most este is .
És nem tudom miért kell ennyi?
2021. szept. 13. 20:56
5/35 Ypszilon1980 válasza:
Egyszerű, ott vagy, az orvosod vagy a nővért meg kell kérdezni, mi nem fogjuk tudni. Gondolom nem tudsz eleget enni, inni, amiatt kapod, vagy van benne esetleg fájdalomcsillapító, antibiotikum, gyulladáscsökkentő.
6/35 anonim válasza:
Annyit kaphat, amennyire szüksége van.
7/35 anonim válasza:
És nincs benned egy branül, vagy miért írtad bele a kérdésbe, hogy félsz a tűktől?
8/35 A kérdező kommentje:
7
De van a reggel raktak.
2021. szept. 14. 01:45
9/35 A kérdező kommentje:
5
Kérdeztem a nővért és azt mondja hogy folyadék pótlása miatt kell és tartalmaz fájdalom csillapitót is
2021. szept. 14. 08:40
10/35 anonim válasza:
Tuggyák mit csinálnak!
Mi volt a reggeli az osztályon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!