Mi a neve annak a vérvizsgálatnak, amikor a tápanyagok szintjét nézik?
Azt tudom hogy van olyan hogy vesznek egy kis vért, és megmondják hogy tápanyagok/vitaminok milyen mértékben vannak jelen, pl. vas, D-vitamin, stb.
Mi a neve ennek a vérvizsgálatnak?
Pontosan az érdekelne, hogy ha besétálok egy ilyen vérvételi pontra, akkor pontosan milyen szolgáltatást kell kérnem? Mert ahol néztem (pl. snylab, de több helyen is) ott úgy van, hogy van egy "vérkép", meg külön vannak ilyenek hogy pl: "D-vitamin 4200 Ft", nem egészen értem hogy hogy működik, mire kellene pontosan időpontot foglalnom. (Meg hogy akkor ha 1 db vitamin 4000 ft, akkor egy teljes átfogó vizsgálat többszázezer forint lenne? Én úgy sejtettem, ez nem annyira drága..)
(A háziorvosos beutalós módszer nem megoldás jelenleg, elérhetetlen távolságban van a háziorvosom a jelenlegi tartózkodásomhoz képest, így mindenképpen magán úton csináltatnám.)
Nem emlékszem, mi volt a neve akkor, még a covid előtt volt. Arra emlékszem, hogy tápanyagok és azok szintjei voltak a papíron.
Több fárasztó kötekedő válaszra nem reagálok, a releváns segítséget köszönöm.
Arra emlékszem, hogy tápanyagok és azok szintjei voltak a papíron.
Tudod, hogy azok voltak a papíron úgy, hogy azt sme tudod, mi az, hogy tápanyag. Komolyan egy vicc:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!