Vérvétel által ki mutatható a vércsoport?
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 13:33
3/9 anonim válasza:
Kimutatható, de ha az orvos sima vérképet kért, akkor nem fognak vércsoport meghatározást csinálni. Nem lesz rajta a leleteden.
4/9 anonim válasza:
Dehogyis! Ahhoz szemész vagy nőgyógyász szükséges!
5/9 anonim válasza:
Célirányos vérvétel kell hozzá, alapból nem nézik.
6/9 anonim válasza:
A legjobb az egészben, hogy minden ilyen alkalommal nyilván nemcsak fejben megjegyzik, hanem felírják valahova, de ez nem akadályoz meg senkit abban, hogy ha megint kell valamiért a vércsoport, akkor megint külön megállapítsák. Ha életed során ez 100 alkalom, akkor 100x meghatározzák és soha senki nem nézi / nem fér hozzá a korábbi eredményhez (ami nyilván ugyanaz).
7/9 anonim válasza:
Igen meg lehet,amikor egy hölgy várandós vervetelbol megállapítják.Ha a kórházba kerül valaki és műtétre van szüksége akkor is megállapítják,hogy tudják milyen vére van szüksége,ha arra kerülne a sor hogy vért kell kapjon.En tudom a páromat és az enyémet,tegnap óta,rajta szerepel a zarojelentesen.Meglepodtem rajta,mert a páromnak a vercsoportja ugyan olyan mint az enyém.Mikor mondtam neki nekem is az a vercsoportom meglepődött ő is.Ugy hogy ha valamelyikunknek vére lenne szükségünk tudunk addni egymásnak.
8/9 anonim válasza:
A vérvételkor a vércsoport megállapítása az alapvizsgálatokhoz tartozik.
Az alapadatok között nyilvántartják.
Annyira, hogy pl az e-személyi tartalmazza.
9/9 anonim válasza:
Akkor minek állapítják meg állandóan? Vagy ez felesleges, vagy tárolni az e-személyin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!