Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyi ideig tart egy koponya...

Mennyi ideig tart egy koponya Mri? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok, holnap megyek koponya Mri re szem akkomodacio miatt. De borzalmasan félek , panikolos vagyok és sajnos hipochonder. Amióta elküldtek folyton az járt a fejemben hogy agydagantom van és az Mri leleten is rajta lesz , hiába próbálom kiverni a fejemből nem tudom. Másik problémám maga a géppel van soha nem voltam ilyen vizsgálaton csak hallasbil tudom hogy megy és hallottam olyan is hogy akár 40 percig is eltarthat . Annyit nem bírok ki qepbe. Örülök ha 15 percet kihuzom valahogy . Járt már valaki ilyen cipőben? Vehetek be szorongás oldott előtte ? Borzalmas ez a félelem és nem akarom megszakítani az mrit. Mert van pánik gomb ha jól tudom de akkor végleg leáll az egész vagy folytatják? Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. szept. 2. 15:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia. Meg volt az mri? Jó eredményeid lettek? Nagyon bízok benne, hogy igen!!! :)

Nekem is volt már kontrasztos agyi mri-m, én is 23 éves voltam és tartottam tőle, de hálistennek minden oké volt. Bár én utána kicsit homályosan láttam, mert végig csukva tartottam a szemem és erős volt a lámpa fény, meg a szem izmaim is elfáradtak, mert kb. Remegtek, mert zavart, hogy nem mertem kinyitni. Meg utána valamiért az ajkam is bizsergett. Közben is meg utána is. Meg a combom is bizsergett kicsit.

2021. szept. 20. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!