Valaki olyan helyet mondana ahol most "Szputnyik-V" -el oltanak?
Figyelt kérdés
Elvileg kéne lennie most az országban belőle de budapesten állítólag nem nagyon van? Vagy csak kamu?
Valaki kapott mostanában és hol?
Köszi a választ.
2021. szept. 1. 14:20
1/10 anonim válasza:
Miért kéne lennie? Gyakorlatilag teljesen elfogyott.
2/10 A kérdező kommentje:
Mert a hivatalos adatok szerint 3.5 millió jött és nem csak azzal oltottak....7 millió lesz összesen talán a másik fele nem jött meg...de csodálom ha nincs már....
2021. szept. 2. 00:55
3/10 anonim válasza:
2 millió volt megrendelve és az májusig meg is érkezett.
A 7 millió talán a Pfizer volt.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget 3-as valóban.
A 7 millió csak a kínaival jön ki mert keleti vakcinák összesen a 7millió.
Hát akkor marad a várakozás elvileg talán itthon is gyártják majd.
2021. szept. 2. 15:43
5/10 anonim válasza:
Mire elkezdik, addigra az első generációs vakcinák kb semmit nem fognak érni az akkori variánsok ellen.
7/10 anonim válasza:
Szia!
Engem ma oltottak Budapedten a Blahán szputnyikkal
9/10 A kérdező kommentje:
7-es...remélem tényleg azt kaptad és nem próbálnának meg átverni...
2021. szept. 8. 22:43
10/10 anonim válasza:
Én azt kaptam Debrecenben aug.25-én és szeptember 25-én(15en lett volna az időpont csak nem tudtam elmenni) ,de a regisztraciokor lehetett rá jelentkezni. Bár akkoriban már tényleg ritkának számított,hogy valaki ilyet kapjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!