Most akkor ez hogy lett megoldva? Lehet belőle valami gond?
Egy hete voltam egy kórházi szakrendelésen, ahol elfogadták a beutalómat, majd behívtak, 15 perc után meg is voltam, semmilyen receptet vagy kontrollidőpontot nem kaptam.
Csak adtak egy ambuláns lapot, majd elköszöntünk és kijöttem.
Nincsenek további vizsgálatok azon a rendelésen, nem kell várni semmilyen eredményre, a járóbeteg szakellátásom elméletileg talán lezárult.
Viszont az eeszt-ben megnéztem és az eseménykatalógusnál egy hét után még mindig az van írva, hogy
Eseménytípus
Járóbeteg szakellátás (felvett)
Kezdődátumnál be van írva a dátum, viszont a végdátum alatt teljesen üres a mező, nincs odaírva dátum.
(Az összes eddigi, más típusú szakrendelésnél, mikor másnap megnéztem, mindig az volt írva, hogy
Járóbeteg szakellátás (elbocsátott) és volt végdátum is)
Ennél a legutóbbi szakrendelésen már viszont egy hete az van írva az eeszt-ben, hogy
Járóbeteg szakellátás (felvett) és nincs végdátum sem.
Felhívtam a szakrendelést és azt mondta az asszisztensnő, hogy ő nem látja az eeszt-t, csak az ambuláns lapot, amit akkor kiadtak (és én meg is kaptam még a helyszínen)
Kérdéseim
1 Ez most azt jelenti, hogy valószínűleg nem könyvelhették el az ambuláns lap kiadása után a járóbeteg szakellátásom lezárását a számítógépes rendszerükben?
Vagy csak nem vitték fel az eeszt-be?
2 Esetleg hivatalosan le sincs zárva a járóbeteg szakellátásom?
3 Jelenthet ez a feltételezett lezáratlanság valamilyen problémát nekem a továbbiakban bármilyen szakellátásnál abban a kórházban/szakrendelésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!