Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi van akkor ha be kerültem a...

Mi van akkor ha be kerültem a kórházba és nem akarom engedni hogy az orvos infúziót szurjon be vagy injekciót adjon be?

Figyelt kérdés

Súlyos állapotban hozott be a mentő a kórházba.

De félek az injekciotol így nem akarom engedni hogy bár milyen injekciót vagy infúziót adjanak be.

2021. aug. 20. 10:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha vakbélgyulladással kórházban feküdnél, nem itt írogatnál
2021. aug. 20. 11:14
 12/20 A kérdező kommentje:

De igen írtam .

És mostmár valamivel jobban vagyok mert infúzióra raktak.

2021. aug. 20. 11:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Egy fontos információ kimaradt: felnőtt vagy, vagy fiatalkorú?
2021. aug. 20. 11:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Agyilag biztos 10 alatt.Meg az IQ is akörül, gondolom. De, ha műtétre kerülne a sor, akkor mit csinálnál? Azt se engednéd?
2021. aug. 20. 11:33
 15/20 A kérdező kommentje:

13

Fiatalkorú vagyok.

2021. aug. 20. 11:37
 16/20 anonim ***** válasza:

#15: Sejtettem, ezért is kérdeztem. Egyszerűen nincs döntési jogod, és igen, így lefoghatnak.

Ha nem tennék meg, és belehalnál a kezelés hiányába, őket vonnák felelősségre.

Tudom, ebben a korban nem mindenki gondolja végig, de ha belegondolsz, melyik a rosszabb?

Az injekciók, infúziók? Vagy pedig az elviselhetetlen fájdalom, majd halál?

2021. aug. 20. 11:43
 17/20 A kérdező kommentje:
A fájdalom meg halál rosszabb szóval arra döntésre jutottam hogy hagyom hogy kezeljenek mert akkor hamarabb túl leszek ezen az egészen. És fel hagyok ével a nem engedessel. Úgyis ha nem engedem is kezelnek,mert vagy lefognak vagy megvárják míg életveszélyes lesz az állapotom és akkor végzik a dolguk de úgyis úgyis meg kapom a kezelést. Úgyhogy jobb ha engedem.
2021. aug. 20. 12:14
 18/20 A kérdező kommentje:
sokkal jobb egyuttmukodve és nem úgy hogy lefognak.Mert az orvos már úgyis úgy jött be egy pár perce hogy adjon be egy injekciót hogy hozott magával két nővért is hogy fogjanak le.El voltam aludva és arra ébredtem hogy le vagyok fogva és az orvos jött az injekcióval az ágyhoz.Mikor mondtam hogy nem kell le fogni engem nem akarta elhinni szóval úgy lefogva adta be az injekciót.
2021. aug. 20. 13:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk a te esetedben senkit sem érdekel a te véleményed, mivel kiskorú vagy. A szüleidnek kell aláírni bármit, ami a kezeléssel kapcsolatos. Ha nekik több eszük van, mint neked, akkor igen, mindig lefognak és beadnak mindent, ami szükséges.
2021. aug. 20. 23:01
 20/20 A kérdező kommentje:

Van eszük és mindenbe bele egyeznek.

Hát igen mivel kiskorú vagyok nem érdekel senkit a véleményem

2021. aug. 20. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!