Ha 60szor hívtam a járóbeteg ellátást hogy időpontot kapjak,de hol nem veszik fel,hogy rámnyomják ,hol foglalt akkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 10:14
1/10 anonim válasza:
Tovább hívogatni!
Ugyanis ott nincs külön telefonos ember, hanem az ellátás egy része az ö munkájuk, ezért föleg dél elött nem igazán tudnak a telefonnal foglalkozni.
Vagy odamégy és úgy kérsz idöpontot.
2/10 anonim válasza:
Sajnos ez most ilyen, én diabetológián dolgozom jelenleg és egyszerűen mi se tudunk ottlenni a telefon mellett. Több ember meg nincs sajna.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom itt nálunk vannak a "receprción" nekik van külön számuk ahol időpontot lehet foglalni,személyesen most nem lehet be menni. Ez a kórházban van. Csak nem értem hogy miért nyomják rá az emberre a telefont?
2021. aug. 17. 10:22
4/10 anonim válasza:
Mert esetleg éppen valakit kezelnek, és nem tudják félbehagyni, vagy - ami még valószínübb -, a rendszer úgy van beállítva, hogy 3-4 csöngetés után bontsa a vonalat, mert akkor nem blokkolja sokáig.
5/10 A kérdező kommentje:
A recepcios nem kezel senkit.
2021. aug. 17. 11:13
6/10 anonim válasza:
Helyi kórház dettó. Egyszerűen lehetetlen időpontot kérni. Van ott egy nővér ismerősöm, őt szoktam megkérni, hogy irasson be, mert vagy nem veszik fel, vagy foglalt vagy sokszor melléteszik.
7/10 anonim válasza:
5-ös: csak olyan nincs külön, hogy recepciós - éppen ez a probléma, nem tudnak erre külön egy embert beállítani! A "recepciós" az asszisztens vagy a laboros, stb.
8/10 anonim válasza:
Szerintem a betegfelvételre gondolt, aki a recepción ül. Nálunk ott csörög a telefon, de vagy épp beteg adatokat visz fel, vagy személyesen megjelentnek ad időpontot, aztán ha úgy van fél eszi, de ha nagyon zavarja az állandó csörgés akkor félreteszi. Én 2 óra után meguntam a hivogatást,ha tehetem inkább személyesen kérek időpontot, sőt vannak olyan szakrendelések, ahol e-mailben is lehet.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen a betegfelvételrw gondoltam ,csak nem jutott eszembe ez a szó. Akkor csak nálunk van az a helyzet hogy nem lehet bemenni csak időponttal,katonák állnak a bejáratnál. :) De az a baj ,hogy alkalmaságihoz kellett volna papír , kb 13orvossal beszéltem csak szeptember,október meg novemberre volt időpont(magánnál is) ,majd végül egy másik rendelőintézetbe kaptam holnap reggelre.
2021. aug. 17. 16:05
10/10 anonim válasza:
De akkor mi a fenének van a telefon? De legalábbis minek hívható kívülről is?
Ennyi erővel lehetne egy email cím is, ami automatikusan törli a beérkező leveleket, az is kb ennyit érne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!