Hogyan lehet oltásra jelentkezni?
Figyelt kérdés
Online nem tudok időpontot foglalni, mert az írja, hogy nem vagyok rá jogosult. Nem nekem kellene, családtagnak segítenék.2021. aug. 16. 20:32
1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként elvileg sikeres volt a regisztráció, leellenőriztem. Első oltás lenne az illetőnek.
2021. aug. 16. 20:32
2/9 anonim 

válasza:

Regisztráció után várni kell valamennyit mielőtt időpontot tudnál foglalni. Nekem azt hiszem 2 napot kellett várnom
3/9 anonim 

válasza:

Így van, jól mondja a #2-es várni kell. Nekem smst küldtek hogy tudok foglalni időpontot.
4/9 A kérdező kommentje:
Már egy hete regisztráltam. Lekérdeztem a regisztrációt TAJ szám, születési dátum alapján elvileg benne vannak az adatok a nyilvántartásban.
Visszaigazoló e-mail amúgy jön? Egy ismerős azt mondja ő kapott.
2021. aug. 16. 20:39
5/9 anonim 

válasza:

#3-as vagyok, ha foglalsz időpontot akkor igen visszaigazoló e-mail menni fog.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor várom. Remélem jön.
2021. aug. 16. 20:50
7/9 Argloss 

válasza:

8/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket közben, semmilyen e-mail nem jött azóta sem, de azt mondták, hogy kellene kimenni e-mailnek.
Megadtak még egy e-mail címet ha végképp nem tudnék foglalni időpontot.
Remélem megoldódik...
2021. aug. 19. 23:11
9/9 A kérdező kommentje:
Na most néztem meg, tudok időpontot foglalni már. Köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 19. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!