Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Valahol meg lehet nézni hogy...

Valahol meg lehet nézni hogy érvényes-e már az oltási kártyám?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy én július 16 án kapta meg az első oltás omat és szinte 2 hétre rá megkaptam a kártyámat is,és elvileg már érvényes.De utána lett az,hogy csak a 2.oltás után lesz érvényes,és digitálisan és módosítani tudják az érvényességét és arra lennék kíváncsi hogy az én kártyám érvényes e? Van esetleg ilyen oldal ahol meg tudom nézni,mert mindenhol kerestem viszont nem találtam

2021. aug. 7. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha oltás miatt kaptál kártyát (tehát nem antigén miatt), akkor az korlátlanul érvényes. (nincs ráírva érvényességi idő)
2021. aug. 7. 19:11
 2/2 anonim válasza:
Ha leolvasod a telefonoddal a QR kódot a kártyán, akkor minden információt látni fogsz róla.
2021. aug. 7. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!