Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ezzel menjek orvoshoz? Össze...

Ezzel menjek orvoshoz? Össze kell varrni?

Figyelt kérdés

A combom belső felén, elég kellemetlen helyen, a külső ajkaimtől 3-4 cmre, lett egy hatalmas pattanás, nem nyomtam ki, de ahogy összeér a combom a mai nap folyamán kifakadhatott. De most nem úgy néz ki mint egy normális patti ilyenkor, hanem inkább mint egy vulkán kráter - a közepén van egy üres lyuk, aminek a szája kb 4-5 mm és kb ilyen mély is.

Mit csináljak vele? Hogyan kezeljem le? Nem fertőződhet el? Menjek vele orvoshoz? Milyen orvoshoz?

2021. aug. 6. 01:53
 1/9 A kérdező kommentje:
Most, hogy újra ránéztem, rájöttem, hogy sokkal mélyebb, tuti, hogy van egy cm mély és belül sokkal “tágasabb”
2021. aug. 6. 01:56
 2/9 anonim válasza:
86%
Hívd fel a háziorvosod reggel és neki mondd el. Addig ne piszkáld. Ha van fertőtlenítőd otthon, például Betadine vagy Braunol, akkor nem árthatsz neki, ha fertőtleníted.
2021. aug. 6. 02:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy gennyzsák kifakadt. Nem olyan nagy cucc csak fertőtlenítsd néha.
2021. aug. 6. 02:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell orvos. Napi 2-3 fertőtlenítés, ha elkezd összeforrni hámosító krémmel segíthetsz, hogy gyorsabban gyógyuljon.
2021. aug. 6. 03:05
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
Bartolin mirigy begyulladt, kifakadt. Ez nem egy egyszerű mitteszer vagy pattanás! Ez egy működő mirigy, ami váladékot termel, az a dolga. Nőgyógyász tudja rendbe rakni! Ma!
2021. aug. 6. 04:58
 6/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
69%
Én azért megmutatnám orvosnak, már csak azért is, mert az nem pattanás volt. Hasonló pl. a basalioma, nekem is így kezdődött anno.
2021. aug. 6. 05:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Összevarrni biztos nem kell és az említett mirigy nem a combon található.

Tartsd tisztán és időnként fertőtlenítsd.

Úgy érdemes fertőtleníteni, hogy előbb a sebnél kezded aztán kifele haladsz.

2021. aug. 6. 05:56
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
De durva. 😳
2021. aug. 6. 06:31
 9/9 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem mindenképpen orvos. Ha genny, akkor lehet, egész mélységben ki kell takarítani, fertőtleníteni. Legjobb, ha ezt tapasztalt szakember csinálja.
2021. aug. 6. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!