Ezzel menjek orvoshoz? Össze kell varrni?
Figyelt kérdés
A combom belső felén, elég kellemetlen helyen, a külső ajkaimtől 3-4 cmre, lett egy hatalmas pattanás, nem nyomtam ki, de ahogy összeér a combom a mai nap folyamán kifakadhatott. De most nem úgy néz ki mint egy normális patti ilyenkor, hanem inkább mint egy vulkán kráter - a közepén van egy üres lyuk, aminek a szája kb 4-5 mm és kb ilyen mély is.
Mit csináljak vele? Hogyan kezeljem le? Nem fertőződhet el? Menjek vele orvoshoz? Milyen orvoshoz?
2021. aug. 6. 01:53
1/9 A kérdező kommentje:
Most, hogy újra ránéztem, rájöttem, hogy sokkal mélyebb, tuti, hogy van egy cm mély és belül sokkal “tágasabb”
2021. aug. 6. 01:56
2/9 anonim válasza:
Hívd fel a háziorvosod reggel és neki mondd el. Addig ne piszkáld. Ha van fertőtlenítőd otthon, például Betadine vagy Braunol, akkor nem árthatsz neki, ha fertőtleníted.
3/9 anonim 

válasza:

Egy gennyzsák kifakadt. Nem olyan nagy cucc csak fertőtlenítsd néha.
4/9 anonim 

válasza:

Nem kell orvos. Napi 2-3 fertőtlenítés, ha elkezd összeforrni hámosító krémmel segíthetsz, hogy gyorsabban gyógyuljon.
5/9 anonim 

válasza:

Bartolin mirigy begyulladt, kifakadt. Ez nem egy egyszerű mitteszer vagy pattanás! Ez egy működő mirigy, ami váladékot termel, az a dolga. Nőgyógyász tudja rendbe rakni! Ma!
6/9 Ypszilon1980 

válasza:

Én azért megmutatnám orvosnak, már csak azért is, mert az nem pattanás volt. Hasonló pl. a basalioma, nekem is így kezdődött anno.
7/9 anonim 

válasza:

Összevarrni biztos nem kell és az említett mirigy nem a combon található.
Tartsd tisztán és időnként fertőtlenítsd.
Úgy érdemes fertőtleníteni, hogy előbb a sebnél kezded aztán kifele haladsz.
9/9 anonim 

válasza:

Szerintem mindenképpen orvos. Ha genny, akkor lehet, egész mélységben ki kell takarítani, fertőtleníteni. Legjobb, ha ezt tapasztalt szakember csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!