Vannak itt Szolnokiak??Szolnokon most akkor nem üzemel az sztk?
Szia. Az a gond hogy nem szolnoki vagyok és nem ott van a háziorvosi körzetem. Egyből az itteni urológiára mentem ( egy kisváros) itt viszont közölték hogy a héten szabin van a doktor úr. Magán dokira csak pénteken lesz pénzem és ugye utána még ott is időpont stb. Szóval ez is mininum jövőhét lenne.
Szóval szeretnék valamilyen urológiára elmenni, ahol megtudnak vizsgálni.
Most az itteni városom körzeti orvosától kell beutalót kérni? Vagy csak simán betelefonálok a kórház urológiai osztályára időpontért?
#4: Nem tőlem kérdezted, de akkor most szakrendelésre akarsz menni, vagy be akarsz feküdni?
Az osztályon a bentfekvősök vannak. Miért oda akarsz időpontot kérni?
Szóval mindent egybevéve, holnap fél 2 és fél 3 között felhívom őket hogy másnapra tudnak e időpontot adni, tehát előjegyzem magam( függetlenül attól, hogy vidéki vagyok) és ennyi?
És még valami, esetleg tudod e hogy lehet bemenni, kint kell várakozni vagy bent kell mondani hogy ide meg ide jöttem? Tudom hogy majd ott kiderül csak picit szorongok.
#8: Nem szolnoki vagyok, de Békéscsabán be lehet menni, csak van egy pre-triage, megkérdezik, hova mész, felírják a taj számot, mérnek egy hőmérsékletet, és ennyi, lehet menni. Be kell regisztrálni egy ablaknál, aztán lehet menni. Tehát célszerű korábban érkezni kb. 20 perccel. Gondolom, Szolnokon is valami hasonló.
"Szóval mindent egybevéve, holnap fél 2 és fél 3 között felhívom őket hogy másnapra tudnak e időpontot adni, tehát előjegyzem magam( függetlenül attól, hogy vidéki vagyok) és ennyi?"
Igen. Annyi, hogy elvileg, ha nem hozzájuk tartozol, vagy nem ők a hivatalos helyettesek, akkor nem kötelesek fogadni. De általában ebből a legtöbb helyen nem szokott probléma lenni. De ezt holnap telefonon meg tudod kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!