Ez a tüdőszűrés menete?
Telefonon kérek beutalót a háziorvosomtól.
Elmegyek érte majd elmegyek a tüdőszűrés helyszínére ahol odaadom.
Nekem pedig odaadják a csekket amivel elszaladok a postára és befizetem.
Veszek egy borítékot bélyeggel ellátva. (ezt milyen bélyeggel kell kérni? nem jut eszembe a neve.. belföldi bélyegnek kell mondani? tényleg nem tudom)
A borítékba beleírom a TAJ számomat.
Visszamegyek a fő helyszínre ahol odaadom a kis papírt amit ugye a csekk befizetése után szoktak adni.
Szólítanak, bemegyek, elvégzik a szűrést és kész is, mehetek dolgomra.
Jól mondom?
Hány éves vagy? 40 fölött ingyenes.
Kapsz egy beutalót a háziorvostól vagy az üzemorvostól. Ahova adja a beutalót ott megnézed, hogy kell e időpontot foglalni, ha kell foglalsz. Odamész és vagy csekken vagy kp-ban befizeted (ezt a hely válogatja) és behívnak és elvégeznek egy mellkas röntgent.
nekem úgy volt, hogy kellett előre időpontot foglalni
ott a beutaló bemutatása után ki kellett fizetni helybe a vizsgálat árát, aztán már hívtak is be
40 felett nem csak ingyenes, hanem beutaló sem kell, évente egyszer elmehetsz.
Mi Csákvárra járunk, minden évben kötelező.
Helyben fizetjük, nem kell ezért a postára menni.
Meg van, hogy hány órától hány óráig lehet menni, tíz főnél szokták mondani, hogy szóljunl előre.
Belföldi postakész borítékot viszünk, megcímezve.
Beletéve a listát az adott napon megjelentekről, hogy egybe küldjék vissza a munkahelyre (név, cím, születési hely, idő, Taj szám mindenkinek).
19 éves vagyok. :)
Itt van most a városomban tüdőszűrés aug 3.-ig. Amúgy Szolnokra kéne mennem ami több, mint 1 órás útra van.
Ide nem kell időpontot foglalni.
Csak kíváncsi voltam, hogy jól gondoltam ennek az egésznek a menetét, de köszönöm a válaszaitokat!
Nálunk háziorvos ad beutalót, tüdőszűrön kérek időpontot.
Elmegyek az időpontra, regisztrációs pultnál sorba állok, odaadom az irataim, beutalót, pénzt. Egyszer csak szólítanak, röntgen után egyből visszaadják a papírjaimat és kész, megyek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!