Ha benőtt a körmöm a nagy lábujjamon, és le fogják műteni a körmöt, mennyi idő múlva mehetek megint strandra? Ki kell várni a 3-4 hét gyógyulási időt?
Szia! Nekem kétszer műtötték, nem ajánlom senkinek, azóta is ugyan úgy baj van a lábujjammal... Ajánlom viszont, hogy keress fel eg jó pedikűröst, aranyat ér egy jó szakember, vágás, varrás nélkül 5 nap alatt begyógyult a vadhúsos lábujjam.
Vadhúsra oxigénes vizes borogatás nekem kivétel nélkül mindig bevált, 3 nap alatt egy kisebb húst leszárít, nagyobbat egy hét alatt kb. Fájdalommentes! A körmöt pedig ha te magadnak nem tudod a pedikűrös nagyon egyszerűen kivágja.
Én a helyedben adnék egy esélyt ennek, a dokik fájdalmasan csinálják, nekem 3 hét volt a felépülés mindkét műtét után, aztán 1-2 hónap múlva kezdődtek újra a bajok... Ha tudod kerüld el az orvosi beavatkozást.
Hát igazából már nagyon el vagyok keseredve, itt a környéken nem sok lehetőség van, a pedikűrösök sajnos már nem vállalták a körmöm kivágását.
Az oxigénes vizes borogatást szoktam én is és Betadine kenőccsel is kenem, de sajnos csak ideig-óráig hatásos. Sajnos édesapámtól örököltem ezt a benövős körmöt.
Még igazából nem vagyok túl rajta, úgyhogy még lehet átgondolom...
Köszönöm a hasznos választ! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!