Mennyire fáj egy vérvétel?
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek vérvételre és hat felek hogy fajni fog, tudom hogy túlgondolom de azert felek. Nektek mennyire fáj?2021. júl. 24. 22:06
1/6 anonim 

válasza:

Semennyire. Nem szeretem a tűket, pláne amivel engem szúrnak, de örömmel jelenthetem ki, hogy amelyik eü dolgozó bénán vett tőlem vért, az sem okozott halálos érzetű fájdalmat, csak utána fájt a karom. :D
2/6 anonim 

válasza:

Ha ügyes a nővér aki csinálja, akkor semmit nem érzel (legalábbis nálam így van). Ha nem olyan ügyes, akkor tényleg érezni egy pici szúrást egy pillanatig, nem sokkal erősebb egy szúnyogcsípésnél. Segít, ha nem nézel oda. Utána meg fontos, hogy nyomd rá a vattát vagy amit kapsz, pár percig, ahogy mondják. Nekem volt, hogy azt is mondták, ne hajlítsam be a karom addig, de az véradásnál volt, ott nagyobb a lyuk. Különben rosszul járhatsz, mert tovább szivároghat a vér a bőröd alatt és egy kisebb duzzanatot hoz létre, ami napokig kellemetlen lehet.
3/6 anonim 

válasza:

Én egy hete voltam, én is nagyon féltem hogy fájni fog.. de nem fájt max picit
5/6 anonim 

válasza:

Sokkal jobban fáj, mint pl az infarktus, vagy a nyílt bokatörés, de mondhattam volna az érzéstelenítés nélküli foghúzást is. ( Szarkazmus)
6/6 anonim 

válasza:

nagyon fáj, de ha a fájdalom aktívan jelen van hozzászokható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!