Kinél okozott a covid oltás menzesz vagy valamilyen női problémát?
Sziasztok,
Lassan két hónapja kaptam meg a covid oltás második adagját.
Az első oltás óta telhesen megváltozott a ciklusom. A ciklus közepénél a végéig a bal mellem oldalt és a bal hónaljamnál nyirokcsomó duzzanatot érzek, illetve fajdalmat. Voltam az orvosnál és azt állítja hogy attól van. Eddig bármilyen oltást kaptam sose fordult elő hogy valtozast tapasztaltaltam volna a ciklusomban.
Van rajtam kívül valaki még így ezzel?
24/L

Nekem is összezavarodott
Volt hogy azóta 2x jött meg egy hónapban , de egyiksem akkor amikor ideje lett volna.
Alhasi indokolatlan fájdalom 4-5 napig.
Ismerősömnek ( ne fogjuk biztosan az oltásra) 55 éves sosem volt eddig neki, de most lett néhány nagy cisztája .
Ezek miatt utána olvastam néhány csoportban, többeknek kicsit megbolondult tőle a menzesze, de nem "vészesen" és nem mindenkinek. Függetlenül az oltás fajtájától.

Szia A nyirokcsomó duzzanat nekem is volt, de elmúlt 1-2 héten belül. Azt mondják természetes, dolgozik a szervezeted. (Bár a 2 hónap nekem soknak tűnik, megmutatnám másik orvosnak is)
Ciklussal nekem nem volt semmi, de sokan írták a problémát.
(43 éves ismerős (sportos, vékony) covidos volt, mája, tüdeje tropára ment. Ha megbántad volna az oltást)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!