A férjemet a mai napon MR vizsgálatra utalták gerincsérv gyanúja miatt. Február 3-ára kapott időpontot. Hogyan/hol lehetne eljutni hamarabb vizsgálatra?
Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 13:11
1/5 anonim válasza:
Sajnos csak magánúton. Ez úgy történik, hogy ha van a férjednek sebésze, akkor elmész hozzá, hogy innentől kezdve irányítsa az ügyedet. Keresztanyám háromszoros műtött, mikor gondja van ,akkor megy a sebészéhez, hogy rosszabbul érzi magát, a sebész kér neki időpontot, ha várnia kell, akkor az néhány nap, és ha odakerül, akkor egy nap alatt minden vizsgálat le van zavarva. Sajnos ezvan.
2/5 anonim válasza:
Tényleg ilyen sokáig kell várni? Csak azért kérdezem, mert másfél éve agyi MR-re utaltak be és 2 hetet kellett csak várnom. Nem tudom hogy ez működik-e magánúton, mert ahol én voltam ott nonstop végezték a vizsgálatot, ment vizsgálat éjjel-nappal. Én a CVI Neurodiagnosztikai és invazív Centrumban voltam ezen a vizsgálaton, szerinte nézz utána hol avnnak még MR gépek és telefonálj körbe.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Keress rá a neten az MRI diagnosztikai centrumokra a közeletekben, telefonon érdeklődj, hogy hol tart az előjegyzésük, csinálnak-e OEP finanszírozott vizsgálatokat (általában mindegyik), és ha találsz megfelelőt, kérj oda beutalót attól aki az előzőt írta. Ha megkéred az orvost, egy telefont az általad megadott telefonszámra biztos megereszt.
5/5 anonim válasza:
Hol adnak MR-re beutalot? Melyik rendeloben?
Nekem is olyan kellene.Akkor is mehetek oda,ha nem abban a keruletben lakom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!