Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Volt egy nagyon erős rosszullétem. Frontin-t vettem be rá, de fordítva hatott.
A vérnyomásom gyógyszer előtt
90 volt, utána 123/70-135.
Nagyon felpörögtem tőle, a tüneteim megmaradtak.
Mitől lehet ez?
Köszönök minden segítséget! ^^
2021. júl. 16. 20:32
11/14 A kérdező kommentje:
Most kérdeztem meg anyukámat a Seduxen-ről. Azt mondta nem írták fel nekem, ezért nem tudom szedni.
A Rivotril-t is csak úgy tudom szedni, hogy anyukám gyógyszertári szakaszisztens és mindenféle gyógyszere van otthon, ha baj lenne.
Barlangi sós inhalátor, Tensiomin, Nervenflege, Algopyrin, Betaloc, vitaminok, orrspray-k stb.
2021. júl. 17. 11:50
12/14 A kérdező kommentje:
Egyébként olyan durva ez az egész, hogy már annak örülök, hogy kicsit hatott a Rivotril. ^^
Anyum mondta, hogy abba se volt biztos, hogy hát egyáltalán már erre valami. És én sem.
2021. júl. 17. 11:52
13/14 A kérdező kommentje:
*hogy hat egyáltalán már erre valami.
2021. júl. 17. 11:59
14/14 anonim válasza:
Hány mg-osat vettél be Frontinból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!