Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyibe kerül jogosítvány...

Mennyibe kerül jogosítvány előtt az orvosi alkalmassági?

Figyelt kérdés
És egy ilyen vizsgálat során milyen vizsgálatokat végeznek, mi számíthat kizáró oknak? És meddig tart?
2021. júl. 13. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

72 ezer Ft-os órabér, kemény.

És ennyiért nem derül ki, ha a delikvens süket, 3 mp a reakcióideje és nem tud 2 dologra egyszerre figyelni. Nagy színjáték az egész.

2021. júl. 14. 22:19
 12/18 anonim ***** válasza:
7200 fiatalok esetén te bunkó. 70év felett csak 1700 forint és van hogy fél órát el kell egy ilyen beteggel molyolni.
2021. júl. 14. 23:41
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

12-es

Bunkókám, ebben az esetben 7200 Ft volt és még ha fél óra meló is, mi kerül ezen annyiba, mint amit egy havi 2 és fél millás fizetésért dolgozó valaki tudna csak ellátni? (14400 x 168).

Ez sima pénzbeszedés, akárkinek is üti a markát, mert a tényleges munka nagyon kevés vele, hiába vergődsz, egy 1 perces szemvizsgálattal, meg egy formalizált adminisztrációval biztos, hogy kevesebb meló van, mint, amikor valaki odaállít, hogy fáj szívtájékon, meg zsibbad a lábam is panasszal.

2021. júl. 15. 00:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki egy perc alatt letudja a vizsgálatot az az ő baja. És tudod, hogy mit fizetsz meg? Azt a 9 év tanulást amíg valaki eljut oda, hogy egyáltalán alkalmasságit csinálhat! Egyébként hetente pár jogsi van csak 7200ért, szóval a hajadra kenheted a számolgatásod, így is túl olcsó a jogsi.
2021. júl. 15. 01:15
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

14-es

Nem érted, mert nem akarod. Annak a háziorvosnak a bére biztosan nem 2,5 millió nettó. Akkor miért lehet olyan tevékenysége, ahol viszont ekkora bérnek megfelelő összeget kell kicsengetnem neki? (Nem az 1 percest számoltam, hanem a fél óra hosszúval).

Mondjuk van egy utcaseprő 1000 Ft-os órabérrel és amikor azt mondják neki, hogy most a Főteret kell összesöpörnie - amit egyébként ugyanúgy a rendes munkaidejében kell megcsinálni és beletartozik a feladatai közé is - akkor valamiért 10-szeres, 10000 Ft-os órabért kellene neki hirtelen biztosítani.

A doki 9 év tanulását a tb-vel fizetjük meg, úgyhogy nem hogy a 7200 Ft sok, hanem ennek a vizsgálatnak, ami ráadásul az egyik legfapadosabb, egyenesen ingyenesnek kell lennie. Te tényleg nem érzel semmi aránytalanságot abban, hogy egy szemvizsgálatért, meg egy vérnyomásmérésért ennyit kell fizetni, ha a jogsi miatt akarom, de ha csak odamegyek simán a panasszal, hogy rosszul látok és szédülök, akkor ingyen megvan?

2021. júl. 15. 16:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Én háziorvos vagyok és rohadtul nem érzek aránytalanságot. A jogsi nem neak finanszírozott. Pont. A többi hiszti, lehet tejelni.
2021. júl. 15. 17:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, kíváncsiságból merült fel bennem a kérdés, hogy egyébként meg tudjátok látni azt a rendszeren keresztül, hogy a hozzád járó páciensek közül ki oltatta be magát?
2021. júl. 15. 18:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, igen, TAJ szám alapján le tudom kérdezni, de szoktunk kapni listát is. Az én körzetem egy felnőtt körzet 2200 ellátottal, ebből durván 1450 van beoltva.
2021. júl. 15. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!