Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tbt kell fizetnem iskola utan?

Tbt kell fizetnem iskola utan?

Figyelt kérdés
Nem dolgozom még, es valoszinuleg még egy darabig nem is fogok, nem volt bejelentett munkahelyem iskola ota, kell fizetnem a tbt? Ugy hogy semmilyen orvosi ellatast sem gyogyszert nem veszek stb.
2021. júl. 9. 23:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem iden vegeztem hanem tavaly. Csal feketen dolgoztam eddig.
2021. júl. 9. 23:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak*
2021. júl. 9. 23:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nappali hallgatonak nem kell fizetni.
2021. júl. 10. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmúltál 18 és nem dolgozol és nem is tanulsz, akkor fizetni kell TB-t. Akkor is, ha nem mész orvoshoz.
2021. júl. 10. 00:08
 5/8 A kérdező kommentje:
De akkor miert nem kuldenek rola csekket? Tesom aki szinten vegzett sulival majd dolgozott 2 honapot bejelentve es otthagyta utana kikuldtek neko egyszerre vagy 6ot a kovetkezo 6 honapra. Akkor nekem miert nem kuldenek. Hogy fizethetem igy be? Nem ertek hozza.
2021. júl. 10. 00:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bemész a NAV-hoz és jelzed, hogy fizetni akarsz. Lehet ügyfélkapun keresztül is, de mivel írod, hogy nem értesz hozzá, szerencsésebb személyesen, ott minden kérdésedre választ kapsz, mennyit kell fizetni, adott esetben részletfizetési lehetőség, stb.
2021. júl. 10. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem küldenek csekket? Az autó közelezőjét is neked kell megkötni. Ha veszel egy kocsit, nem küldenek csekket. Neked kell megkötni. Utána küldenek csekket. Az TB is ilyen. Ahogy a 6-os is írja, a NAV ügyfélszolgálaton lehet intézni.
2021. júl. 10. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Fura felnőni, mi? Iskolás korban, meg gyerekként milyen egyszerű volt: Megmondták, mit csinálj és szót fogadtál, ezzel letudtál mindent. Most, hogy felnőtt vagy, neked kell elintézned és utánajárnod a dolgoknak. :)

Tehát kell fizetni, kötelező. A szabályokat be kell tartani akkor is, ha nem vagy tisztában velük. Így tehát ha nem küldenek csekket, akkor is kell fizetni. Neked kell utána járnod.

2021. júl. 10. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!