Létezik már EU-s védettségi igazolvány applikációja, mert én nem találom?
a frissítések még nem mentek végbe”, az EESZT-alkalmazásban továbbra is csak magyar védettségi igazolvány jelenik meg, az EU-s nem.
„Az ügyfelek türelmét kérjük, akik most töltenék le az alkalmazást jelenleg még ők sem tudják elérni. A napokban elindul a szolgáltatás, melynek segítségével digitálisan és nyomtatható formában is lekérhető az Unióban utazók számára használható igazolvány”
Egyelőre még az EESZT helyettesíti a "rendes" appot, az EU-s majd valamikor megjelenik. Augusztus közepéig kötelező minden országnak áttérni a közösre.
Azt hiszem rajtunk kívül csak 3-4 másik országnak nem sikerült egyből elsején ezzel kezdeni:D
1-es és 2-esnek ezt találtam a rendszerben:
Ezen a felületen frissítjük az információkat a mobil applikációink Európai Unió kompatibilis változatainak elérhetőségéről. A jelenleg használt magyar jogszabályoknak megfelelő verziót le kell cserélni az új, EU-s jogszabályoknak megfelelő verzióra, ha azok megjelennek az alkalmazásáruházakban. Tehát verzio csere.
Ez az EU-s: [link]
Be kell vele olvastatni a qr kódot és mutat mindent.
Nem tudom honnan vetted ezt a linklehetőséget, de ha megjelenik a magyar lehetőség, biztos nem irja ki az alábbi üzenetet, mint ez a te általad küldött: "AZ ilyen tipusu fájlok kárt okoznak eszközében. Mindenképp szeretné megtartani a fájlt?"
Mi a fenének jössz ide, ha csak ilyet tudsz küldeni?
9-es
Minek írsz, ha nem értesz hozzá? Az Android MINDEN, nem a Play áruházból származó apk fájlra kiìrja ezt. Attól még telepíthető, semmi baja és mutat mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!