Hidrogén-peroxidot hogy kell a gombára kenni? Fülpiszkálóval elég?
"A hidrogén-peroxid használat szabályai
Sose nyúljunk hozzá kesztyű nélkül! A hidrogén peroxid egy erős vegyszer, ami ugyanazt a pusztítást viszi véghez bőrünkön is, amiért a penészes, gombás lerakódások eltávolítására használjuk."
Ypszilon: láttam én már ezerszázalékosan túlárazott MLM-es terméket, ami pont hidr.peroxid volt..... Csak csilivili flakonban ...
De ettől függetlenül 100%-ban igazad van.
Nem tudom, a kérdezőnek ki ajánlhatta - mindenesetre jobb, ha nem próbálkozik vele.
A belinket cikkböl kiemeltem a következöket, nagyon alaposan olvasd el! (Ebböl egyértelmü ugyanis, hogy a börödre nem kenheted!)
A hidrogén-peroxid felhasználása a háztartásban
A hidrogén peroxid felhasználásának több útja is van: használhatjuk folttisztítóként és fertőtlenítőszerként is: nagyszerűen eltünteti a makacs szennyeződéseket, a fürdőszobai penészt, a lerakódásokat. Folttisztítóként használjuk a hidrogén peroxid oldatot kis mennyiségben, lehetőleg fehér ruhán, ugyanis elveheti a szennyeződés mellett a szövet színét is kioldhatja. A hidrogén-peroxid 3%-os oldat nagyszerű a fürdőszoba fertőtlenítésére: tökéletesen tisztává varázsolhatjuk vele a vécékagylót, kifehéríthetjük a penészes fugát a csempék között. Használat után mossuk le a méreganyagot bőséges vízzel, hogy bőrünk ne érintkezhessen vele!
A hidrogén-peroxid használat szabályai
Sose nyúljunk hozzá kesztyű nélkül! A hidrogén peroxid egy erős vegyszer, ami ugyanazt a pusztítást viszi véghez bőrünkön is, amiért a penészes, gombás lerakódások eltávolítására használjuk.
Ne vegyítsük ecettel! Az ecet és a hidrogén peroxid keveréke ecetsavat alkot, ami erősen maró hatású mind a bőrünknek, mind légútjainknak!
Tároljuk sötétben! A hidrogén peroxid fény hatására bomlik, így, ha túl sokáig kinn hagyjuk egy napos helyen, akkor veszít a hatékonyságából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!