Hany honapot hagyhatok ki tb fizetest? 2-3honap belefer ha elotte utana fizettem?
Rosszul tudjatok. Felmondas vagy kirugas utan van x ido amig a tb-t nem kell fizetni. Gondolva arra az uresjaratra amig pl nem talalsz uj munkat.
A kerdezo is ezt akarja tudni..de mar elfelejtettem. A HR-es holgy elmondta par hete.
Na megkerestem:
nap, vagy annál hosszabb biztosítás esetén: Ha a magánszemély biztosítása (pl. munkaviszony) a megszűnését megelőzően megszakítás nélkül legalább 45 napig fennállt, akkor a megszűnését követően további 45 napig jogosult lesz az egészségügyi szolgáltatás igénybevételére.
4# Ezt egy szóval sem említette a kérdésben. A kérdésben úgy jön le, hogy eddig ő befizette a TB-t, de valamiért most nem akarja befizetni 2-3 hónapig.
Kérdező, fizetési kötelezettség a biztosítási jogviszony megszűnését követő 46. naptól keletkezik. (3#)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!