Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lányok,fiúk! Fül Orr Gégészete...

Lányok,fiúk! Fül Orr Gégészeten a gégetükrözéskor ti is öklendeztek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Igen mindenki
2021. jún. 27. 15:32
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Hogyan tukroztek?

Lenyomtak egy csovet

Vagy tukorrel neztek meg?

Ha csovel akkor nyilvan oklendezik az ember

Ha csak tukorrel azt a torkod felso reszehez kozelitik, nem ernek semmihez igy nincs inger hogy oklendezz.

2021. jún. 27. 15:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem félretolta a nyelvcsapom és a torkomhoz érintette a tükröt.
2021. jún. 27. 15:58
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Felnott no vagyok, de en osztonosen rugdosok es kapalozok is. Nem tudtam rola, nagyon szegyelltem magam, de halalfelelmet okozott. Nem olyan oklendezes volt, hogy fel is jojjon barmi, csak osszerandul a torok. Gegeszek szokva vannak hozza.
2021. jún. 27. 19:13
 5/11 A kérdező kommentje:
4/4 Elhiszem,sokan vannak akik nem bírják.Nekem sem jött fel semmi,csak összerándult a gyomrom az öklendezéstől.Majd kiugrottam a székből.Addig dugdosta le a tükröt,amig meg nem nézte a gégém.Könnyem,nyálam folyt,beleizzadtam a végére.
2021. jún. 27. 19:41
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Egyebkent ha hasznalnal nyelvkaparot (mar csak a szajhigienia miatt is), akkor ehhez egy ido mulva hozzaszoknal, hogy a nyelved hatuljarol szeded fel az aznapi lerakodott kajadarabkakat meg bakteriumtenyeszetet amirol kulonben nem is tudsz, gondolom.

En mar siman lenyulok kb. leghatulra a nyelvemnel, mar a torkomat erintem, persze rogton jon az inger de kb a 100% helyett ilyen 10%, es reflexbol visszaszoritom az oklendezest.

Csak gondolom te megsikalod jobbra balra a fogad egyszer ketszer talan itt kevesbe ott, es mar tiszta is minden.

Nem.

Rendesen fogselymezes, plusz nyelvkaparo, plusz egy KORREKT fogmosasi technika.

Egy tipp amit en csinalok: ha lenyulnak a torkodhoz, akkor eroteljesen leheljel a szadon kifele keveset ameddig tudsz, igy kb feszitsd be a hasad is. Ez arra az idore felulmulja az oklendezesi ingert.

2021. jún. 27. 19:53
 7/11 A kérdező kommentje:
6/6 A nyelvem sem tudom hátul megtisztítani öklendezés nélkül,de azért megcsinálom naponta.Ha doki nyúlkál a torkomban,főleg azt nem bírom.
2021. jún. 27. 20:03
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Na, ide sem megyek, asszem.
2021. jún. 27. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:
94%

7

Amit adtam tippet a kommentem vegen, olvasd el es gyakorold.

Egy ido mulva mar megtanulod visszafogni az oklendezest.

6-os voltam

2021. jún. 28. 17:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi,gyakorolom!
2021. jún. 28. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!