Lányok,fiúk! Fül Orr Gégészeten a gégetükrözéskor ti is öklendeztek?
Hogyan tukroztek?
Lenyomtak egy csovet
Vagy tukorrel neztek meg?
Ha csovel akkor nyilvan oklendezik az ember
Ha csak tukorrel azt a torkod felso reszehez kozelitik, nem ernek semmihez igy nincs inger hogy oklendezz.
Egyebkent ha hasznalnal nyelvkaparot (mar csak a szajhigienia miatt is), akkor ehhez egy ido mulva hozzaszoknal, hogy a nyelved hatuljarol szeded fel az aznapi lerakodott kajadarabkakat meg bakteriumtenyeszetet amirol kulonben nem is tudsz, gondolom.
En mar siman lenyulok kb. leghatulra a nyelvemnel, mar a torkomat erintem, persze rogton jon az inger de kb a 100% helyett ilyen 10%, es reflexbol visszaszoritom az oklendezest.
Csak gondolom te megsikalod jobbra balra a fogad egyszer ketszer talan itt kevesbe ott, es mar tiszta is minden.
Nem.
Rendesen fogselymezes, plusz nyelvkaparo, plusz egy KORREKT fogmosasi technika.
Egy tipp amit en csinalok: ha lenyulnak a torkodhoz, akkor eroteljesen leheljel a szadon kifele keveset ameddig tudsz, igy kb feszitsd be a hasad is. Ez arra az idore felulmulja az oklendezesi ingert.
7
Amit adtam tippet a kommentem vegen, olvasd el es gyakorold.
Egy ido mulva mar megtanulod visszafogni az oklendezest.
6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!