Mettől van nyitva a tatai oltópont?

Annyira bírom az ilyeneket hogy érdemi választ nem tud a kérdésre, de valami random butaságot ideböfög. :D
Ha esetleg valakit érdekelne, aki második oltásra megy, leírom, mizu.
Az oltópont 11-16:30ig működik, de érdemes már 10:20ra odamenni, mi úgy tettünk, és így nem egy hatalmas sor végére kerültünk.
Hogy miért is tettem fel a kérdést? Nem tudom, hogy 39-40 fokos kánikulában kinek van kedve délután negyed kettőkor menni az oltásra, csak mert az elsőt 5 héttel ezelőtt ebben az időpontban kapta. Teljesen letojják, hogy az elsőt hánykor kaptad, a lényeg, hogy a nap stimmeljen, amikor a másodikra mész. Sőt, az elsőnél letojták azt is, hogy hány órára foglaltál, ott is kizárólag érkezési sorrend döntött.

Annyira bírom, hogy egyesek mindig forradalmat akarnak csinálni.
Először is honnan tudod, hogy mekkora volt a sor akkor, amikor menned kellett volna, ha egyszer addigra már rég végeztél?
Másodszor sor 2.oltásnál mindenhol azért van, mert az ilyen ügyeskedők, mint te, variálnak. Mint pl itt is, lásd a kép feletti szöveget: [link]
Mert neked nincs kedved délután menni, mert meleg van... egyéni szoc.problém.
Bocsi, véletlen emeltem ki a kérdést.
*kizárt dolog, ha fél 2-re megyünk, amikorra szerinted "kellett volna", értelmes időpontban végzünk, és ki tudja, mikor érünk vissza a vasútállomásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!