Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mettől van nyitva a tatai...

Mettől van nyitva a tatai oltópont?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk a Hősök terére második Pfizerre.

2021. jún. 23. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy? Akkorra kell menned, amikor az elsőt is kaptad.
2021. jún. 23. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Annyira bírom az ilyeneket hogy érdemi választ nem tud a kérdésre, de valami random butaságot ideböfög. :D

Ha esetleg valakit érdekelne, aki második oltásra megy, leírom, mizu.

Az oltópont 11-16:30ig működik, de érdemes már 10:20ra odamenni, mi úgy tettünk, és így nem egy hatalmas sor végére kerültünk.

Hogy miért is tettem fel a kérdést? Nem tudom, hogy 39-40 fokos kánikulában kinek van kedve délután negyed kettőkor menni az oltásra, csak mert az elsőt 5 héttel ezelőtt ebben az időpontban kapta. Teljesen letojják, hogy az elsőt hánykor kaptad, a lényeg, hogy a nap stimmeljen, amikor a másodikra mész. Sőt, az elsőnél letojták azt is, hogy hány órára foglaltál, ott is kizárólag érkezési sorrend döntött.

2021. jún. 24. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Annyira bírom, hogy egyesek mindig forradalmat akarnak csinálni.

Először is honnan tudod, hogy mekkora volt a sor akkor, amikor menned kellett volna, ha egyszer addigra már rég végeztél?

Másodszor sor 2.oltásnál mindenhol azért van, mert az ilyen ügyeskedők, mint te, variálnak. Mint pl itt is, lásd a kép feletti szöveget: [link]

Mert neked nincs kedved délután menni, mert meleg van... egyéni szoc.problém.

2021. jún. 24. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Egészségedre. Talán nem 11-16:30ig kéne az oltópontnak nyitva lennie, hanem kéne küldeni egy emailt, hogy az oltópont 8-11ig, majd 17-21ig van nyitva a hőségriadó miatt, és problem solved. Budapestről jöttünk, jól tettük, hogy korán odamentünk, mivel már 9 előtt ott voltunk, így úgy gondoltuk, hogy sétálunk egy kicsit a tónál, majd 10:20ra visszaértünk, és így a sorban talán a 15-20. hely környékén voltunk, pont jó volt így. :) Így is dél volt, mire teljesen végeztünk, kizárt dolog, ha fél 2-re megyünk, amikorra szerinted "kellett volna", mikor érünk vissza a vasútállomásra, én meg még délután 5-től dolgoztam is.
2021. jún. 25. 23:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocsi, véletlen emeltem ki a kérdést.

*kizárt dolog, ha fél 2-re megyünk, amikorra szerinted "kellett volna", értelmes időpontban végzünk, és ki tudja, mikor érünk vissza a vasútállomásra

2021. jún. 25. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!