Vakcina regisztraciora nem reagalnak semmivel. Ha pár napon belül szeretném megkapni az oltást, akkor hova forduljak?
Regisztráltam oltasra a gov.hu-s lapon,már napokkal ezelőtt, de a lekérdező feluleten azt írja, meg nem érkezett be a kérelmem, nincs feldolgozás alatt. Most akkor hova forduljak, ha be akarom oltatni magam meg egy héten belül? Egyik barátnőm elvileg a kórházhoz odament, és minden nélkül kapott is oltást. Lehet le vagyok maradva, de akkor most ez hogy megy így mostansag?
Köszönöm szépen a segítséget.
Nekem a regisztrációnál ott voltak az időpontok, kiválasztottam és ennyi volt. Nem kellett várni semmire, senkire :)
Csütörtökön regisztráltam, szombaton mentem, 9 nap múlva megjött a kártya.
Ki tudja, most, hogy csökkent az oltási kedv, milyen időközönként néznek rá a regisztrációs felületre.
Az senkit nem érdekel, hogy te azonnal akarsz oltást.
Zárás előtt egy oltópontra éppen elmehetsz, talán kimaradt oltóanyagot be is adnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!