Hallottatok már ilyet?Magánorvosi rendelő (vagyis centrum vagy mi)időpontot akartam kérni kontrollra,(a vizsgálat 14e Ft volt)a kontroll is ennyi lett volna.

Háziorvos vagyok. A kérdező a tipikus kisember mintapéldája, akinek fogalma sincs arról, hogy a pénz mennyit ér. Megsúgom 14 ezer nagyjából semmit. Ennyiért egyetlen orvos sem fogja kinyalni a feneked. Ha nem vagy elégedett le van sz.rva, mert jön helyetted más. És fog is jönni mert baromi limitált számú orvos van az országban.
Ami meg a háziorvos házhoz megy dolgot illeti. Igen, megyünk házhoz. Ágyhoz kötött vagy mozgásában igen nagy fokban akadályozott beteghez, azt hogy ki az ágyhoz kötött pedig mi döntjük el.

Miért is? Mert tudjuk mennyit ér az időnk és a tudásunk? Én a betegeimet a legjobb tudásom szerint ellátom, de egynek sem vagyok a csicskàja, hogy hívásra lábhoz menjek. Van amikor ki kell menni pl. idős, nehezen mozgó egyedül élő beteg, más meg nyugodtan beülhet a taxiba/kocsiba és bejöhet.
Egy magánrendelőben ez fokozottan igaz. Egy időpont egy fizetés. Még akkor is ha az telemedicina. Ingyen nem dolgozunk!

Ez nyilván a te döntésed, hogy neked mi mennyit ér, de az első cég is teljesen korrekt volt.
Pótolhatatlan ember nincs, de Magyarországon egy orvos rohadt nehezen pótolható. Január óta nem tudtam elmenni szabadságra egy napra sem, mert az egyik munkahelyemen (4 van) nincs helyettem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!