Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hallottatok már ilyet?Magánorv...

Hallottatok már ilyet?Magánorvosi rendelő (vagyis centrum vagy mi)időpontot akartam kérni kontrollra,(a vizsgálat 14e Ft volt)a kontroll is ennyi lett volna.

Figyelt kérdés
De jelenleg meg sem tudok mozdulni,nem biztos hogy el tudok menni(a gyógyszer amit felírt nem nagyon használt,lehet téves a diagnózis?nem tudom)...Semmi gond, mondja a callcenteres hölgyike,fizessek a weboldalon 14e ft-t és beszélhetek az orvossal! :-)
2021. jún. 16. 21:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akár házhoz is jöhetne az orvos.Ha a háziorvos képes rá.De ma már vannak olyan vállalkozások hogy pl.házhoz megy az autómosó,vagy kerékcseréhez sem kel gumis műhelybe menni,házhoz mennek,komplett szolgáltatást nyújtanak,és még sorolhatnám.A lényeg:Csalódtam,és ezt nem tudják helyrehozni egy 25%-os kedvezménnyel,de 100%-ossal sem!Nem ajánlom senkinek,tűnjenek el az ilyen "egynyári",és hasonló vállalkozások.Semmi szükség rájuk.
2021. jún. 18. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

Háziorvos vagyok. A kérdező a tipikus kisember mintapéldája, akinek fogalma sincs arról, hogy a pénz mennyit ér. Megsúgom 14 ezer nagyjából semmit. Ennyiért egyetlen orvos sem fogja kinyalni a feneked. Ha nem vagy elégedett le van sz.rva, mert jön helyetted más. És fog is jönni mert baromi limitált számú orvos van az országban.

Ami meg a háziorvos házhoz megy dolgot illeti. Igen, megyünk házhoz. Ágyhoz kötött vagy mozgásában igen nagy fokban akadályozott beteghez, azt hogy ki az ágyhoz kötött pedig mi döntjük el.

2021. jún. 18. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyébként a telemedicina természetesen éppen úgy fizetős mint egy megjelenés, éppen úgy az orvos idejéért fizetsz.
2021. jún. 18. 22:51
 14/17 anonim ***** válasza:
21%
Az ilyen orvos kösse fel magát!
2021. jún. 19. 00:15
 15/17 anonim ***** válasza:
37%

Miért is? Mert tudjuk mennyit ér az időnk és a tudásunk? Én a betegeimet a legjobb tudásom szerint ellátom, de egynek sem vagyok a csicskàja, hogy hívásra lábhoz menjek. Van amikor ki kell menni pl. idős, nehezen mozgó egyedül élő beteg, más meg nyugodtan beülhet a taxiba/kocsiba és bejöhet.

Egy magánrendelőben ez fokozottan igaz. Egy időpont egy fizetés. Még akkor is ha az telemedicina. Ingyen nem dolgozunk!

2021. jún. 19. 10:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Felsoroltam néhány szolgáltatást,ők kiszállási díjat számolnak fel ha nem te mész hozzájuk ,hanem ők jönnek hozzád.És nem hiszem hogy csicskának érzik magukat, ha ők mennek.Telemedicina:neked lehet egyenértékű a megjelenéssel,nekem nem.És ezért nem fogok, egy kétperces telefonbeszélgetésért 14e Ft-ot fizetni...Háromféle ember van:1.A pótolhatatlan (ilyen az új orvosom) 2.A magát pótolhatatlannak gondoló és 3.A pótolható. Te melyiknek gondolod magad? ;-)
2021. jún. 20. 09:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez nyilván a te döntésed, hogy neked mi mennyit ér, de az első cég is teljesen korrekt volt.

Pótolhatatlan ember nincs, de Magyarországon egy orvos rohadt nehezen pótolható. Január óta nem tudtam elmenni szabadságra egy napra sem, mert az egyik munkahelyemen (4 van) nincs helyettem más.

2021. jún. 20. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!