Ha ittasan megyek oltásra, be fogják adni?
Irracionális mértékű tűfóbiám van... annyira, hogy mikor 3 fogam tömték, akkor is inkább bírtam a fúrás fájdalmát, minthogy érzéstelenítő injekciót kérjek... betegesen rettegek a tűtől.
Ugyanakkor be kellene adatnom a covid oltást, de egyszerűen rettegek, nár ha belegondolok, az ájulás kerülget. Tudom, hogy nem fáj annyira a szúrás, hiszen szúrtak már sokszor, alapvetően nem a fájdalommal van gondom, hanem így az egész tű... egyszerűen a gondolattól rosszul vagyok.
Ha iszom előtte alkoholt, pl. vodkát (talán kevésbé érződik) és lebukom, beadják úgyis az oltást vagy hazaküldenek?
Köszi a válaszokat! Tudom, gáz vagyok amúgy :(
Akkor egy enyhébb alternatíva:
Valeriana kapszula és citromfű, orbáncfű tea keveréke.
Miközben adják az oltást, ne nézz oda, gondolj valamire, ami jól eltereli a figyelmed.
Ha ez megnyugtat, én konkrétan elsehittem hogy megszúrt, egyaltalán nem éreztem és már már azt hittem spóroltak az adaggal.
Másnapra lett karmerevségem, hőemelkedés innen tudom h tényleg beadták :D
(Énse nézek oda soha)
A Sedacur vény nélkül kapható.
Szólj, hogy nem bírod a látványt, és elterelik a figyelmedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!