Mikor kapom meg a vakcina első adagját, ha ma regisztrálok?
Hát akkor regisztrálj MA. És foglalj időpontot amint lehet, minél közelebbi lehetőségre.
Én regisztráltam, azt jóváhagyták 1-2 napon belül. Oltási időpontot tudtam szinte bármikorra választani, bármilyen oltóanyagot.
Oltástól számítva nekem nagyjából 2 hét volt mire megjött az igazolás.
De ahhoz amúgy külön gratulálok, hogy júli 10-én mennél nyaralni. És Júinus közepén ide posztolgatod, hogy vajon meglesz-e addigra az igazolás... :D Tudatos tervezés lvl. 100.
Ha tudod hogy Júli 10-én nyaralni mennél, már májusban regisztrálnod kellett volna... Nem júni közepén azon vakarni a fejed, hogy regisztrálj-e egyáltalán.
Ha szerencséd van, ahova mész nyaralni, elfogadják az oltási igazolást is, amit majd kapsz.
Ha a rendszerbe kerül az oltásod, és van ügyfélkapud, akkor az appot is tudod a telefonodon használni. Nekem is működött, amikor még nem kaptam meg a kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!