Hogyan kaphatok ingyen Antitest vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Átestem a korona víruson. És védettségi kártyát szeretnék.
Oltást nem fogok kérni
2021. jún. 12. 16:19
1/8 anonim válasza:
Sehogy, azt ki kell fizetned és ha jól tudom a védettségi igazolványért is külön fizetni kell.
2/8 anonim válasza:
Asszem plazmadonornak kell menni, még penzt is kapsz érte.
3/8 anonim válasza:
2-es attól még nem adják meg a kártyát, sajnos ez az út nem működik :(
Úgyhogy vagy fizetsz, vagy másodrangú polgár maradsz, esetleg beoltatod magad azzal a löttyel, és mint a kutyák mehetsz a jutifaliért.
4/8 A kérdező kommentje:
Mert 9 ezer Ft-ba kerül a teszt és ha kevés az antitestem, akkor nem kaphatok kártyát és lehúztam a WC-n a pénzt.
2021. jún. 12. 17:52
5/8 anonim válasza:
#3: a kártyáért 3ezret kell fizetni
7/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére a balatoni strandokon nem kérnek védettségi kártyát. A bulikba meg akkor fogok menni, amikor eltörlik a kártyát meg ezt a kitalált kamu vírusos hisztériát. A sok hülye el is hiszi ezt a korona vírust
2021. jún. 20. 17:16
8/8 anonim válasza:
#7: van vírus, csak indikolatlanul fel van fujva. Valahol nagyon fent ki lett adva, hogy a gazdaságot most már rohadt gyorsan tessék bedönteni, az embereket meg csicskáztatni, hogy ne legyen gyanús.
Jópár éve a nagy influenza járvány idején, ahol legalább ennyien meghaltak, a legkomolyabb intézkedés a kórházi látogatási tilalom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!