Tényleg hiánycikk? Neurológiai gyógyszerem állítólag hiánycikk, ilyenkor mi a teendő? .
Figyelt kérdés
Nincs lehetőségem az orvosommal egyeztetni mert külföldön élek jelenleg. Váltani meg nem szívesen váltanék,15 éve ezt a gyógyszert szedem és semmi panaszom nem volt mellette. Nincs lehetőségem az orvosommal egyeztetni mert külföldön élek jelenleg. Váltani meg nem szívesen váltanék,15 éve ezt a gyógyszert szedem és semmi panaszom nem volt mellette.2010. aug. 25. 12:15
1/9 anonim válasza:
Feketepiac neten. Ott biztos van.
2/9 anonim válasza:
Szerintem érdeklődj utána az ottani gyógyszertárakban. Szerintem érdeklődj utána az ottani gyógyszertárakban.
3/9 anonim válasza:
szia!
minden gyógyszernek van hatóanyagban megfelelő helyettesítő párja, esetleg több is. a gyógyszerész elvileg tudja, és kiadja a helyettesítő gyógyszert.
4/9 anonim válasza:
Utolsó, te olyan kis szenya vagy :)Utolsó, te olyan kis szenya vagy :)
6/9 anonim válasza:
Gyógyszerészek a helyettesítő (generikum) szereket is kiadják, ha az van.
7/9 anonim válasza:
Nekem is volt hiánycikkes gyógyszerem? melyik gyógyszer az?
8/9 anonim válasza:
szia! a frontinnak dettó ugyanaz a hatóanyaga, ,mint a xanaxnak.csak az előbbit fölírja a házidoki is,az utóbbit pedig csak a szakorvos.
üdv.
9/9 anonim válasza:
frontinnak a generikuma a xanax, de az inkább neurológiai szer, bár epilepsziában is alkalmzzák az is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!