Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mitől lehetett magas a laktuló...

Mitől lehetett magas a laktulóz tesztnél a kezdő értékem?

Figyelt kérdés
25 ös értéket fújtam, diéta minden be volt tartva. :/

2021. jún. 7. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Látom règi a kérdés,de kiderült mitől volt 25-ös èrtêked?

Jónak szàmított ez?

Ên ma kezdtem 26-tal..

2023. aug. 16. 12:31
 2/7 A kérdező kommentje:
20 fölött már rossz… utána voltam mégegyszer és ott minden teljesen hibátlan volt.. szóval negatív lett 😅.
2023. aug. 16. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt vagytok még?

Akkor hogy van ez a teszt? Júniusban még beteg voltál, augusztusra pedig meggyógyultál?

Vagy hogy kell érteni?

És ha meggyógyultál: mit szedtél, hogyan gyógyultál meg?

Mi volt a baj, ami miatt menned kellett hidrogén kilégzéses vizsgálatra?

Írj, kérlek! Köszi!

máj. 17. 14:38
 4/7 anonim válasza:

#3 Válaszoló!

Neked is volt ilyen vizsgálatod? Én nem olyan régen voltam ezen a kilégzéses vizsgálaton, nagyon magas értékkel lett pozitív.

aug. 26. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:

#4. Szia! Végül ilyen vizsgálatra nem mentem. Pedig biztos, hogy nekem is nagyon magas érték lett volna.

Most Betaine HCl, pepszin, gentian összetevőkből álló kapszulát szedek, az valamennyit segít és nagyon betartok egy étrendet.

Neked mit mondott az orvos? Mi a diagnózis? Mit javasolt rá?

aug. 26. 18:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Régen válaszoltam! Valószínüleg mikor először voltam, akkor valamit elrontottam a vizsgálat előtt. Valószínűleg akkor sem ez volt a bajom, ezért lett negatív második alkalommal.

Egyébként COVID ot benyeltem és utána emésztésem/beleim teljesen “tönkrementek”, és ezért voltam sok sok vizsgálatom köztük ezen is. 😄

aug. 26. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi! (Nekem nem a COVID-tól volt.)
aug. 27. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!