Fáj a tüdőm ha lélegzem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Voltam focizni és megizzadt a hátam. Most fáj ha nagyobbat lélekzek mi legyen? :c2021. jún. 5. 19:48
1/4 anonim 

válasza:

Vegyél egy forrófürdőt, vegyél be magas dózisú C és D vitamint, pihenj egyet. Ha megfáztál, vagy tüdőgyulladás, akkor orvosodat hívd fel.
Jobbulást!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm már jól vagyok
Igazából azért is tettem fel a kérdést mert nem ez volt az első alkalom és tudni szerettem volna hogy hogy lehet ezt kezelni
2021. jún. 6. 14:25
4/4 anonim 

válasza:

Jaa, én azt hittem egyszeri. Nem tudom, mennyire intenzív a mozgás, de egy hosszútávfutás után én is szoktam érezni a tüdőmet, de inkább fáradtnak, nem fájdalom (mármint órákkal utána is), de én asztmás vagyok😅
Hány éves vagy, milyen nemű? Mennyit sportolsz, hány kg vagy, van valami betegséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!