Vízlerakódással érdemes felkeresni a háziorvost?
Szoktam enni két-három uborkát. És utána olyan 4-5 kg is kimegy belőle.
Érezhetően fogyok.
Érdemes lenne vízhajtót kérnem a háziorvostól?
27/F
Az uborka vízhajtó hatására gondoltam. Az uborkaevés kihajt 4 liternyi vizet belőlem kb egy pár óra alatt.
Utána mindig érezhetően soványabbnak érzem magam.
Ergó 4-5 kg vízzel vagyok mindig súlyosabb mint kellene lennem. :/
Komolyra fordítva a szót: tapasztalsz olyat pl., hogy dagad a bokád, lábad, bármid? Ha igen, milyen mértékben? Pl. bevág a lábadon a zokni? Ha ilyet tapasztalsz, akkor érdemes utána járni, hogy mitől vizesedsz a kelleténél jobban.
De valószínűleg nincs semmi baj, pusztán ilyen hatással van rád az ubi.
Én pl. kávé ivás után szaladgálok pisilni többször.
2-3 uborka kihajt 4-5 litert? De azt hogy?
Mindenesetre én megemlíteném a háziorvosnak minimum. Ez így elég furcsának hangzik.
Igen, délutánra szorítani kezd kicsit a zokni.
Este ott van a zokni nyoma a lábamon. (A kis barázdák, stb)
A derekamnál is szorosabbnak érződik a ruha.
4-5 liter: csak tipp. Nem mérem. De tényleg nagyon sokat pisilek.
Nagyszüleimnek pl vízhajtót kellett szedni idős korukban. Ez valami genetikai adottság, hogy sok vizet tartunk vissza?
6-os vagyok
Beszéld meg orvossal. Ő fogja látni, milyen mértékű a probléma. Vizesedést több minden is okozhat, akár vérnyomás probléma ( valószínű, nagyszüleid vérnyomás csökkentő mellé szedik a vízhajtót), akár szívprobléma, de akár az is, ha túl sokat üldögélsz.
Szerintem nincs baj, de egy konzultációt az orvossal megér a dolog, csak, hogy megnyugodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!