Mit tegyek, ha nem jött meg a védettségi igazolvány?
Április 28-án kaptam az első oltást, azóta a másodikat is, de nem jött meg az igazolvány.
Írtam emailt, de nem válaszoltak.
Kéne azért a kártya, plusz idegesít hogy arra van eszük, hogy elkérjék, de arra nincs, hogy kiküldjék
Mit csináljak, ha ignorálnak?
Töltsd le az appot, azt is el kell már fogadni.
Ismerőséknek egyébként szintén nem válaszoltak, bementek a kormányablakba személyesen, az ottani ügyintéző is írt emailt (vagy legalábbis ezt mondta), azzal sem történt semmi, mire felszívták magukat és magát a külügyminisztériumot célozták meg egy reklamáló emaillel. Sajnos nem tudom, pontosan hova írtak, de még aznap előkerült valahogy a másfél hónapja kóválygó kártya, másnap mentek is be érte a központi kormányablakba személyesen...
Köszi a választ az első kettőnek ^^
A harmadik, a valószínűleg max hat általánost végzett társadalom selejtje, hát a fajtád remélhetőleg kihalóban van, addig is, míg ez megtörténik, inkább ne írj sehova, nem kell mindenkinek látni, hogy te mi vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!