Nem jó nekem a 2.oltásra az időpont, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
A 2.oltást 3.héttel az első után kapnám,nekem azonban ez az időpont nem lenne jó,hanem 2 nappal előtte vagy 2 nappal utána lenne megfelelő. Áttehetem az oltás időpontját valahogy?Sokat számítana ha 2 nappal előtte vagy utána mennék el?Szólnom kell az oltópontnak hogy nem jó az időpont?Vagy mit kell ilyenkor tennem?
Köszi a válaszokat!
2021. máj. 28. 12:23
1/3 anonim válasza:
Szólnod kell de nem tudják garantálni, hogy megtudják oldani. Az ampullában nem egy adag van. Viszont minden munkahelyen elfogadják az oltás tényét és emiatt nem érhet hátrány. (Ha emiatt nem tudnál menni)
2/3 anonim válasza:
Hol kaptad az első oltást, háziorvosnál vagy oltóponton?
Az adott helyen kellene érdeklődni, szerintem telefonon lehet hamarabb tudsz , ha van rá lehetőség és mód , akkor változtatnak ha nem tudod megoldani, hogy az adott napon elmenj. A második oltás nekem is csúszik / csúszott , de telefonon megbeszéltük és rendeződött a dolog.
3/3 anonim válasza:
csak menj oda amikor neked jó, mondd hogy jöttél oltásra és kész. ha kérdezik akkor mondd hogy mi volt az eredeti időpont,csak neked nem volt jó. én is ezt csináltam és simán beoltottak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!