Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Volt kellemetlen élményed...

Volt kellemetlen élményed orvossal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy udvariatlan volt, nem megfelelő gyógyszert írt fel, stb. Meséld el a sztorit.

2021. máj. 24. 19:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
94%

A fogorvosok rendesen megkeserítették az életemet. Kifúrták és betömték gyerekként egy egészséges, hibátlan fogamat csak a pénz miatt. Persze rosszul tömték be és elkezdett szuvasodni, és utána egy vagyonért egy másik doki gyökér kezelte, de ő is elbaszta. Egy idő után egyre jobban fájt, de már nem tudtam hová, milyen orvoshoz merjek vele menni, így tűrtem amíg csak lehetett. Végül ki kellett húzni.

Tiniként folyton kiment a bokám, elküldtek a traumatológiára. Ott elkezdtek velem üvöltözni, hogy mit keresek ott, majd egy jó kövér nő közölte hogy azért szar a bokám mert kövér vagyok (fele akkora sem voltam mint ő). A háziorvos szerint valószínűleg gyárilag meg voltak nyúlva a bokaszalagjaim, és nem zárta ki azt sem hogy műteni kell. Amikor aggódva rákérdeztem erre (egyértelműen rettegve a műtéttől) lecseszett hogy miért akarom mindenáron műttetni magam. Végül közölte hogy ha gondolom menjek gyógytornára és vegyek talpbetétet, de úgysem fogok javulni.

Azóta csak magánorvoshoz járok bármi bajom van (kivéve torokgyulladásnál), de azok is jól kiszúrtak velem..

2021. jún. 22. 01:06
 12/12 anonim ***** válasza:
94%

11-es vagyok:

A legdurvábbat a végére hagytam:

Nekem felírt egy menő budai magán nőgyógyász egy gyógyszert amit cukorbetegeknek szoktak adni. Többszázezer forintot hagytam ott, sok-sok vizsgálaton esten túl. A gyógyszer mellékhatásai miatt már dolgozni is alig bírtam, folyamatosan ment a hasam (de tényleg), teljesen elment az étvágyam, minden nap hányingerem volt, gyakran hánytam is, és szédültem, legyengültem. Amikor jeleztem a problémáimat azt mondta ez normális, és elmúlik. Nem múltak el, kikönyörögtem hogy csökkentsük az adagot, úgy se lett jobb, végül elküldött gasztroeneterológiára. Az ottani doki belgyógyász is, azonnal megtiltotta hogy szedjem ezt a cuccot. Kiderült a vizsgálatok után hogy soha nem is kellett volna szednem, és ha figyelek a cukorbevitelre semmi bajom nem lesz, mert mintaszerűek az éhgyomri értékeim. Viszont a hasnyálmirigyem kikészült, és a mai nem normális az emésztésem, enzim tartalmú gyógyszert kell szednem minden étkezéshez.

2021. jún. 22. 01:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!