Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ki megy holnap korházba...

Ki megy holnap korházba látogatni?:D

Figyelt kérdés

#látogatás #kozház
2021. máj. 21. 21:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én megyek, végre. :)
2021. máj. 21. 22:13
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Engem jobban zavar, hogy odatette a kérdező a vihori fejet. Tudod, van akinek halálos beteg a családtagja és napjai vannak hátra, egyáltalán nem szórakozásból jár oda az ember és szörnyű belegondolni, hogy van, aki elbúcsúzni sem tudott a szeretteitől a korlátozások miatt.
2021. máj. 21. 22:13
 13/15 A kérdező kommentje:

Akinek haldoklik valakije, eddig is bemehetett! Ez a kérdés a másik esetre vonatkozik, akik pl. Mint én 5 hónapja nem látták a kedvesét :(.

Amúgy ha kötekedni akarsz, menj másik kérdés alá!

Köszi!!!!

2021. máj. 22. 05:28
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Rosszul tudod, mert nem mehetett be. És nem kötekedek, egyszerűen, csak irritáló, hogy úgy kezeled az egészet, mintha viccből járna valaki kórházba látogatni. Na de nem mindenki egyforma, valaki az egész életet így veszi...
2021. máj. 22. 06:28
 15/15 A kérdező kommentje:

De haldoklóhoz be lehetett menni!

Nem tetszik a kérdés, ne nézd, vagy ne válaszolj, van még itt elég amihez írogathatsz Mr. Tökéketes.

Taka!!!

2021. máj. 22. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!