Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért hiszitek, hogy mind...

Miért hiszitek, hogy mind meghalunk a covid oltás után?

Figyelt kérdés
Ez eleve lehetetlenség. Ha valós lenne az a halálozási ráta amit vizionáltok, akkor a második körös teszten megbuktak volna a vakcinák.
2021. máj. 13. 15:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
10.Tudjuk mi lesz 5 év múlva ?
2021. máj. 13. 16:16
 12/21 A kérdező kommentje:

Mi lenne? Eddig hányszor fordult elő olyan, hogy 5 év múlva jelentkezett egy-egy rejtélyes szövődmény?

Az mRNA-ról, mint technológiáról nincs ilyen tapasztalatunk. De a többiről igen...

2021. máj. 13. 16:20
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
Nem nem tudjuk, de ha belehal az ember most covidba akkor már k*rvára mind1 mi lesz 5 év múlva. Lehet állandó karantén, ami jól kizsigereli a gazdaságot meg és aztán nesze. Így is szar a helyzet. Meg hány oltást készítettek már?? Azoknál is el lehetett volna játszani, hogy mi lesz 5 év múlva ha nem adatom be a BCG -- belehalok vagy nem, ha elkapom ?
2021. máj. 13. 16:21
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Nos, aki beoltatta magát, az az oltás után fog meghalni.

Aki nem, és nem is fogja, az az oltás előtt.

Bocsánat, ha a rosszul feltett kérdésedre válaszoltam.

2021. máj. 13. 17:53
 15/21 A kérdező kommentje:
14: igazad van. Teljesen igazad van
2021. máj. 13. 18:07
 16/21 anonim ***** válasza:
14. "Egy zseniális elme örök ragyogása"
2021. máj. 13. 18:19
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

#12, ha az oltásban (neadj'Isten) van bármi olyasmi, ami a termékenységre hatással lehet, sokkal később jöhetnek ki az esetleges mellékhatások. Képzelj el egy 17 éves lányt, aki most a "no vakcina, no party" miatt beoltatja magát és 10 év múlva már szeretne szülni és nem jön össze neki. Ezeket a mellékhatásokat nem fogják tudni pár hónapon belül kiszűrni. Mondjuk, az illetékesek egyébként sem jeleskednek abban, hogy a már tapasztalt mellékhatásokat széles körben megosszák a nyilvánossággal.

Jelen pillanatban már hivatalos (!) információ, hogy az egész világon gyógyszerkísérletek zajlanak, csak azt felejtik el a "hozzáértők", hogy egy gyógyszerkísérletben történő részvétel csak az egyén megfelelő (pl. mellékhatásokkal kapcsolatos) tájékoztatása után és a megfelelő információk alapján meghozott döntés/beleegyezés után lenne etikus.

Magyarországon szakmai folyóiratokban leírt információkra hivatkozva mondják, hogy az oltás biztonságos, csak azt felejtik el, hogy a szakmai folyóiratokban megjelenő írásokat is a pénz mozgatja, magyarul, azt írják le és az jelenhet meg, amiért fizetnek. Azt viszont, hogy miért fizetnek, a különböző (akár gyógyszeripari) cégek anyagi érdekeit tükrözi. TEHÁT: nem feltétlenül biztos, hogy az állampolgárok egészsége a cél. A Pfizerről véletlenül pont tudom, hogy csilliárdos nyereséggel zárta az első negyedévet.

2021. máj. 15. 12:26
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
Én semleges vagyok tehát nem erőltetek senkit oltásra és nem is érdekel hogy ki oltatja be magát. Én nem oltatom be magam és ez legyen az én döntésem. Amúgy egy észrevétel: Regebben is voltak súlyos virusok mégse erőltettek soha ennyire oltásokat meg nem voltak ilyen zsarolasok erőltetések médiahiszti meg diszkriminációk. Soha nem voltak lezárások soha nem volt az hogy ha nem oltatod be magad valamelyik virus ellen vakcinával akkor ez is ez lesz. Aki nem oltatja be magát akkor azzal mi lesz? Semmi éli az életét tovább. Aki beoltatja magát mi lesz? Semmi éli az életét tovább. Ez az erőszakos rábeszélés számomra nagyon idegesítő. Miért is kéne mást rábeszélni olyanra amit nem akar?
2021. máj. 15. 23:31
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Előző vagyok: Azt még hozzatenném hogy akik átestek rajta köztük én is védettek vagyunk. Akkor miért is kell oltás? Ha imunnis a szervezet a vírusra akkor miért kell?
2021. máj. 15. 23:32
 20/21 anonim ***** válasza:
19. Nem tudom miért erőltetik.Azt a kérdést meg kár is vizsgálni,hogy most hirtelen a politikusok miért akarnak annyira "segíteni" az embereken. Kb. vicc kategória.
2021. máj. 16. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!