OLvastam h korlátozzák a sputnyik oltást, mert már kevés van belőle. Ugye nem lesz ez a többi oltásnál is? Ugye nem lesz az h emiatt abbahagyhatják a regisztrációt? A Synofarmból is 1,7 millió jön még. Ugye ebből sem lesz korlátozás?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy több vakcina van itthon, mint amennyien vagyunk, tehát lesz oltás2021. máj. 11. 13:42
1/10 anonim válasza:
Már az előző kérdésnél is leírták többen, hogy nem, nem hagyják abba az oltást.
2/10 A kérdező kommentje:
Úgy értelmezem ezt h nem akarnak többet rendelni a sputnyikból.
Ugye ez nem azt jelenti, hogyha mindegyik vakcinából ha beérkezett az utolsó szállítmány, előbb utóbb korlátozott lesz?
2021. máj. 11. 13:54
3/10 anonim válasza:
Fogd már fel az ég szerelmére, hogy lesz elég vakcina!
Az előző kérdésednél is leírtuk. A lakosság létszámának többszörösét rendelte a kormány. Minek aggódsz ezen?
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy ez lett az új "mikortól lesz újra digitális/jelenléti oktatás"? :D
5/10 anonim válasza:
4# adom :D
De teljesen érthetetlen, hogy mit parázik ezen. Ha nem oltatta be magát, akkor foglaljon időpontot. Ha meg beoltatta magát, akkor nem teljesen mindegy?
6/10 anonim válasza:
Milyen élete lehet annak aki ilyeneken aggódik?! Kapcsold ki a tv-t.
7/10 A kérdező kommentje:
Azt az egyet nem ertem mar csak, hogyha a lakossag letszamanak tobbszoroset rendelte a kormany, akkor hogy lehet h a sputnyikbol keves van?
2021. máj. 11. 14:21
8/10 A kérdező kommentje:
Azt az egyet nem ertem mar csak, hogyha a lakossag letszamanak tobbszoroset rendelte a kormany, akkor hogy lehet h a sputnyikbol keves van? A sinofarmból is 1,7millió jön már csak...
2021. máj. 11. 14:23
9/10 A kérdező kommentje:
bocs 2*ment át
2021. máj. 11. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!